flaxvinnerhistorie

Morten (31) vurderte å kjøpe BMW - vant BMW X5 på BilFlax

Morten Rakeie Moen hadde kikket på BMW  - og så skrapte han seg like godt frem til en splitter ny BMW X5 - XDrive45e - Plug-in hybrid. 

FLAKS: Morten Rakeie Moen og samboer Susann Brun gleder seg over den tyske premiumgevinsten.Norsk Tipping/Morten Rakeie MoenMorten Rakeie Moen
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:9. august 2021Endret:3. januar 2023

- Det var ikke verst, det! Morten Rakeie Moen fra Aulie i Nes kommune, Viken, er klar når han skal beskrive følelsen av å vinne i BilFlax.

- Veldig gøy, legger han til.

Sengeskraping

- Jeg lå fortsatt i senga mens ungene så på tv på morrakvisten. Jeg kjedet meg litt, så jeg skrapte noen Flax-lodd på mobilen, og plutselig vant jeg på det tredje eller fjerde loddet. Jeg skjønte først ikke hva som hadde skjedd, sier han og ler.

LES OGSÅ: Slik unngår du at pengespill blir et problem

- Vi har snakket om å kjøpe ny bil lenge så dette var virkelig en knall avslutning på ferien, sier Rakeie Moen, som hadde første dag på jobb etter ferien da vi snakket med ham. 

- Jeg har aldri eid en BMW, men vi har vurdert BMW når vi skulle kjøpe ny bil nå. Vi har sett på noen stasjonsvogner, men bilen jeg vant på BilFlax (BMW X5 XDrive45e Plug-in hybrid) er vel litt tøffere, sier han og ler.  Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Rå bil

- Jeg er vel alminnelig bilinteressert, så nå har vi en ganske alminnelig familiebil. Selv har jeg hatt noen pick-uper og slikt tidligere. Vinnerbilen ser fin og veldig tøff ut. Det er vel mer hele pakka enn én spesiell ting jeg liker, men den ser rå ut, sier 30-åringen fra Aulie - som før han skrapte fram BMW-en ikke har hatt mye hell i spill. 

- Jeg har vel aldri hatt spesielt mye flaks med slikt, før nå, men dette var gøy. Vi skal nok ut på tur når vi får bilen levert, sier den nyslåtte BilFlax-eieren fra Aulie. 

Vi gratulerer!

Årets BilFlax-lodd

Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske skrapelodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app. 

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 12. august har fire personer vunnet toppremie på de fysiske loddene, slik at fire biler fortsatt gjenstår

De digitale Flax-loddene tilbys derimot i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak. 

Vinnersjanse toppremie BilFlax er 1:312 525. 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler