Hva er Tipping?

Tipping dreier seg om å tippe riktig resultat i 12 utvalgte kamper: Hjemmeseier, borteseier eller uavgjort. Du kan tippe på resultatene både ved fulltid og pause.
Det tilbys normalt tre kuponger pr. uke: Midtuke, Lørdag og Søndag.

Jackpot og Bonuspott - Hva er forskjellen?

Jackpot er når ingen har tolv rette en spilleomgang, og 12'er potten overføres i til neste spilleomgang på samme kupong (Midtuke, Lørdag eller Søndag) og spillform (Pause eller Fulltid). Jackpotter MÅ følge kupong, det overføres aldri en Jackpott fra f.eks midtuke til søndag, eller fra fulltid til pause. Dvs at om ingen har 12 rette på Pausekupongen på en Søndagskupong så blir det jackpot på neste spilleomgang i Pausetipping Søndag.

Bonuspotten er som navnet tilsier en bonus. Her settes det av 15% av premiepotten i hver spilleomgang. Denne betales ut til en alene-vinner, i tillegg til ordinær 12'er pott for inneværende spilleomgang. Det er en bonuspott for Pause, og en for Fulltid. Dersom det ikke er noen alene-vinnere vokser bonuspotten for hver eneste tippekupong. Når den har vokst til 3 millioner kroner, bestemmer Norsk Tipping at Bonuspotten skal overføres til ordinær 12'er pott, og på den måten fordeles de 3 millionene til alle med 12 rette på aktuell kupong.

Slik spiller du Tipping

Gå til Tipping

Chat med oss eller ring vår kundeservice