flaxvinnerhistorie

Vant BMW: – Turte ikke å tro på det

Det går virkelig unna med toppremier på digitale BilFlax-lodd om dagen. På bare ti dager har tre heldige sikret seg hver sin bil. Fredag ble en mann fra Harstad lykkelig eier av en ny BMW iX xDrive50.

DETTE ER BILEN: Skraper du frem tre BMW-symboler på BilFlax kan du se frem til dette gliset.Foto: Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:8. juli 2024

Hittil har det gått seks toppremier på digitale BilFlax. Tre av dem kom i løpet av ti dager, hvor den siste i trekløveret var en mann i 50-årene fra Harstad i Troms. Han skrapte frem en BMW fredag 5. juli, men turte ikke tro på det før han endelig fikk en telefon fra Hamar den påfølgende mandagen.

De to andre var en 31 år gammel kvinne fra Asker og en 35 år gammel mann fra – også fra Asker.

Bileier på det fjerde loddet

– Tusen takk! Jeg har vært spent på å få denne telefonen, svarer harstadmannen glad når Norsk Tipping tar kontakt.

– Det var helt fantastisk, svarer vinneren på spørsmål om hvordan det føltes å skrape frem BMW'en.

– Men jeg turte ikke å tro på det før du ringte nå.

Fredag kveld fikk mannen et innfall å prøve seg på BilFlax inne i Norsk Tipping-appen. Fire lodd senere var han blitt BMW-eier.

– Jeg vant 25 kroner på de to første loddene, på det tredje ingenting, men på det fjerde blinket plutselig hele skjermen med beskjed om at jeg hadde vunnet en bil.

Så forsvant vinnermeldingen, med informasjon om at han ville bli kontaktet i løpet av noen dager. Derfor hadde han ikke helt turt å slippe jubelen løs før den bekreftende vinnertelefonen kom.

Foreløpig hadde mannen delt nyheten med noen få utvalgte – deriblant moren som satt ved siden av da han skrapte frem toppgevinsten.

– Med et forbehold om at det kanskje ikke stemte, ler harstadværingen – som nå endelig kunne bekrefte fredagens store begivenhet.

Norsk Tipping gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Dette er BilFlax

Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske lodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app. 

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt seks biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 5. juli har én vunnet toppremien, slik at fem biler gjenstårVinnersjanse toppremie BilFlax (fysisk) er 1:216 700.

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak. Per 19. juni har fire heldige personer skrapet frem hver sin BMW på digitale BilFlax.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler