flaxvinnerhistorie

Ble Flax-millionær på loddet hun fikk i julegave

1. juledag ble en kvinne fra Bærum i Viken den fjerde MillionFlax-vinneren på fire dager. Hun vant 1 million på loddet som var en julegave.

VINNERRUSH: En kvinne fra Bærum ble 1. juledag den fjerde vinneren på MillionFlax på fire dager.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:25. desember 2023Endret:12. mars 2024

– Jeg er kjempeglad. Dette er nesten ikke til å tro, sier den nybakte Flax-millionæren.

Hun fikk MillionFlax-loddet i julegave. Hun skrapte det 1. juledag, og det ble jubel i stua da hun så hun hadde vunnet toppremien.

– Jeg skal sette pengene inn på sparekontoen, sier hun fornøyd.

Loddet ble kjøpt på Narvesen Storosenteret, og kvinnen hevet premien på mobilen.

Har du en premie på et Flax-lodd kan du nå bruke Norsk Tipping-appen og få pengene rett inn på din spillekonto. Derfra er det enkelt å overføre pengene direkte inn på din bankkonto.

Les mer om det her: Slik hever du premien i mobilappen

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Sto ved kjøkkenbenken

Hun var altså den fjerde MillionFlax-vinneren på fire dager.

Fredag ble en kvinne i 20-årene fra Bergen i Vestland 1 million kroner rikere på MillionFlax:

– Først skjønte jeg ikke at jeg hadde vunnet. Men da jeg så det, begynte jeg å skjelve. Dette var en kjekk overraskelse, sa kvinnen.

Les merKvinne i 20-årene ble Flax-millionær: – Nå blir det tur til USA

Lille julaften ble en kvinne fra Egersund i Rogaland Flax-millionær:

– Jeg sto ved kjøkkenbenken hjemme og skrapte. Jeg fikk ganske sjokk da jeg så jeg hadde vunnet 1 million kroner. Først trodde jeg ikke det var sant, så jeg måtte be mannen min sjekke. Vi fant jo til slutt ut at det var riktig. Det er skikkelig moro, kommenterte Egersund-kvinnen.

Les mer: Ble Flax-millionær lille julaften: – Trodde ikke det var sant

Julaften ble en mann fra Spjelkavik Flax-millionær.

– Dette var helt fantastisk. Jeg satt og sjekka over Lotto-kupongen min i dag tidlig. Der ble det bare 50 kroner i gevinst. Så skrapte jeg loddet. Først syntes jeg det var veldig mange nuller, så jeg måtte ta på meg brillene for å se grundigere. Da så jeg det sto 1 million tre ganger. Da begynte jeg å svette, humret mannen fornøyd.

Les mer: Hadde spart Flax-loddet til julaften - ble millionær til frokost.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler