eurojackpotfremside

Ca. 580 mill. i potten: Nå kan du spille på en helt ny måte

Har du testet ut spillelag? Det er en enkel tjeneste hvor du og vennene dine kan spille sammen, øke vinnersjansen og dele premien likt.

EUROJACKPOT: Spillet med de høye pottene.Foto: Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:1. februar 2024Endret:12. mars 2024

Pleier du og dine nærmeste å drømme om hva dere skulle brukt en millionpremie på? Nå finnes det også en god og enkel tjeneste hvor dere kan spille, drømme og vinne sammen.

Inviter de du vil spille med inn i spillelaget ditt, så holder vår løsning orden på innsats, premier og deltakere. Fredag kan dere spille om nær en halv milliard i Eurojackpot.

Slik gjør dere det 

Spillelag kan brukes på Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Joker, Keno, Oddsbomben og Tipping.  

Les mer: Møt spillelaget «Familien rar»

Alle i spillelaget må være registrerte kunder av Norsk Tipping. Fortsatt er det én person som kan administrere det hele, men alle deltakerne må nå benytte spillelagsløsningen for å samtykke til å være med og til å betale inn innsatsen. Eventuelle premier utbetales automatisk, direkte til den enkelte deltakers konto.  

Dette er nå den eneste lovlige måten å spille sammen på. Du kan ikke lenger overlate jobben til en spillelagsleder som manuelt tar seg av det praktiske med å levere spill i sitt eget navn, holde orden på deltakere, betaling og premier. 

Les mer om hvorfor her

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 27 millioner i andrepremiepotten

Førstepremiepotten i Eurojackpot har fortsatt å bygge seg opp siden en norsk kvinne stakk av med 1,36 milliarder kroner tirsdag 16. januar.

Fredag er det altså nye muligheter. I tillegg til førstepremiepotten på ca. 580 millioner kroner, er det ca. 27 millioner kroner i andrepremiepotten.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler