oddsenfantasytipping

Arsenal møter Man. United til storoppgjør i Premier League

Manchester United har allerede unnagjort sesongens første tap, mens Arsenal har uavgjort som dårligste resultat så langt. Søndag møtes de to lagene til rundens storoppgjør på Emirates.

FØRSTE STOROPPGJØR: Både Manchester United og Arsenal har spilt tre ligakamper så langt. Søndagens kamp blir sesongens første storoppgjør for begge lagene.Illustrasjonsfoto: Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:31. august 2023Endret:2. september 2023

Kun et lag har tre av tre mulige seiere før helgens fjerde runde av Premier League. Arsenal er et av totalt seks lag som fortsatt ikke har tapt, men en uavgjort forrige runde gjør at «The Gunners» ikke er helt på toppen.

Første halvdel av fjorårets sesong hadde Arsenal kun et tap i Premier League. Tapet kom mot laget som er denne helgens motstander – Manchester United.

To tap og to seiere hver

Manchester United sørget for Ødegaard og co. sitt første og eneste ligatap første halvdel av fjorårets sesong. Tapet ble Arsenals eneste i ligasammenheng frem til 4. februar.

I januar gjestet United Emirates, der Arsenal fikk revansj og vant 3-2.

De to siste sesongene har United og Arsenal vunnet og tapt like mange seriekamper mot hverandre. United har vunnet det første oppgjøret på Old Trafford begge årene, mens Arsenal har vunnet sesongens andre kamp hjemme på Emirates.

Lang skadeliste

Fjorårets sesong endte Manchester United på tredjeplass i Premier League. Seier i sesongens fire siste kamper gjorde at forventningene før årets seriestart var store, men ikke helt innfridd.

I sesongstarten slet United seg til seier mot Wolverhampton. Allerede i andre runde kom sesongens første tap, da Tottenham vant 2-0. Forrige kamp mot Nottingham Forest fikk en verst tenkelig start, da gjestene scoret to mål på de fire første minuttene. United hentet seg etter hvert inn og vant 3-2.

Før helgens storoppgjør mot Arsenal har United fått en lang og vondt skadeliste.

Raphaël Varane, Luke Shaw, Mason Mount, Tyrell Malacia, Amad Diallo, Kobbie Mainoo og Tom Heaton er alle skadet. Når de sju spillerne forventes å være tilbake er varierende og usikkert, men ingen er forventet å være med i troppen mot Arsenal.

En skadet spiller som imidlertid er på bedringens vei og kan få sin United-debut denne helgen er nysigneringen Rasmus Højlund.

Sikret sesongens første trofé

Arsenal tronet øverst på tabelltoppen hele første halvdel av fjorårets Premier League. Etter tapet mot sesongens argeste motstander, Manchester City, i slutten av april falt «The Gunners» ned på andreplassen, der de også avsluttet sesongen.

I Community Shield møtte Arsenal seriemester City, der de fikk revansje for seriegullet og tapet. Samtidig sikret de sesongens første trofé.

Arsenal-kaptein Martin Ødegaard ble dermed den første nordmannen til å løfte et trofé som kaptein i England.

Årets sesong har ikke startet like bra som fjorårets. Arsenal vant 2-1 i sesongstarten mot Nottingham Forest og deretter 1-0 mot Crystal Palace. Mot Fulham i forrige kamp endte det uavgjort og 2-2.

På Oddsen er Arsenal favoritter til å ta seieren, med 1.77 i odds. Oddsen på uavgjort er 3.95, mens den er 4.00 på seier til United. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Haaland på vei mot ny toppscorer-tittel

Forrige sesong ble Erling Braut Haaland toppscorer både i Premier League og Champions League.

I serieåpningen scoret nordmannen to mål, før han var målløs mot Newcastle. I forrige kamp scoret Haaland et av Citys to mål og klatret igjen til topps på listen over toppscorere.

Før helgens kamp er Haaland en av totalt fire spillere med tre scoringer i sesongens Premier League.

Etter kun tre spilte kamper er Manchester City det eneste laget som har vunnet alle sesongens tre kamper. City troner dermed alene øverst på tabellen før helgens kamper.

Slo Tottenham ut av ligacupen

Neste motstander for Haaland og co. er London-klubben Fulham. Fulham imponerte etter opprykk forrige sesong og endte midt på tabellen på en tiendeplass.

I serieåpningen vant Fulham 1-0 over Everton, før det ble tap mot Brentford i andre runde. Forrige helg viste Fulham form, da de spilte uavgjort mot de ferske Community Shield-mesterne Arsenal.

Tirsdag denne uken spilte Fulham 2. runde av ligacupen. Da det sto 1-1 etter ordinær tid, endte det hele i straffesparkkonkurranse, der Fulham sendte Tottenham ut av ligacupen.

På Oddsen er det 1.15 på City-seier, 7.65 på uavgjort og 15.00 på seier til Fulham.

Premier League 4. runde

Slik spilles helgens runde av Premier League:

Fredag

Luton - West Ham kl. 21:00

Lørdag

Sheffield United - Everton kl. 13:30

Brentford - Bournemouth kl. 16:00

Manchester City - Fulham kl. 16:00

Chelsea - Nottingham Forest kl. 16:00

Burnley - Tottenham kl. 16:00

Brighton - Newcastle kl. 18:30

Søndag

Crystal Palace - Wolverhampton kl. 15:00

Liverpool - Aston Villa kl. 15:00

Arsenal - Manchester United kl. 17:30

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler