oddsentippingfantasy

Arsenals første Champions League-match på seks år - og storkamp i München

Onsdag kveld spiller Martin Ødegaard og Arsenal sin første Champions League-kamp for sesongen. Samtidig er det duket for storoppgjør mellom Bayern München og Manchester United.

TO PÅ RAD: Onsdag spilles de resterende kampene i først runde av gruppespillet i sesongens Champions League.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:19. september 2023

Gruppespillet i sesongens Premier League starter denne uken. De første åtte kampene spilles tirsdag, mens de resterende åtte kampene i første runde spilles onsdag.

Real Madrid får besøk av Union Berlin, Martin Ødegaard og Arsenal møter PSV Eindhoven, mens Bayern München møter Manchester United i gruppespillets første storoppgjør.

Champions League-spill for første gang siden 2017

Arsenal spilte i Europa League forrige sesong og tok seg til åttendedelsfinale. Der spilte de to uavgjorte kamper mot Sporting CP, som endte med 5-3 tap på straffer.

«The Gunners» kommer fra to strake seiere i Premier League, hvor de fortsatt har til gode å tape denne sesongen.

Forrige gang Arsenal spilte i Champions League var i 2016/2017-sesongen. Da tok de seg til åttendedelsfinale.

Arsenal har aldri vunnet Champions League, men har vært i finalen en gang tidligere. Det var i 2006, da de tapte 2-1 mot Barcelona.

Møter den nederlandske serielederen

I likhet med Arsenal spilte også onsdagens motstander PSV Eindhoven i Europa League forrige sesong, der de to lagene spilte i samme gruppe. Da vant de hver sin kamp, begge på hjemmebane. I år spiller de i samme gruppe i Champions League.

PSV spiller til daglig i den nederlandske toppserien Eredivisie. Etter fire kamper står de med fire seiere og bedre målforskjell, som igjen gjør at de er serieledere i Nederland.

På Oddsen er Arsenal favoritt til å gå seirende ut av oppgjøret, med 1.35 i odds. Oddsen på uavgjort er 5.10, mens den er 7.50 på seier til PSV. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Onsdag 21.00: Arsenal - PSV Eindhoven, kampen på Oddsen

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Storoppgjør i første runde av gruppespillet

Det største oppgjøret i gruppespillet onsdag spilles på Allianz Arena i München, når Bayern München møter Manchester United.

Forrige gang de to lagene møttes var i vennskapskamp i august i 2018. Da vant Bayern 1-0.

I 2014 møttes de i kvartfinalen i Champions League. Første kamp endte uavgjort, mens Bayern vant returoppgjøret 3-1.

Onsdag 21.00: Bayern München - Manchester United, kampen på Oddsen

Bayern München har vunnet alle de 12 kampene de har spilt i Champions League-gruppespillet de siste to årene.

I Bundesliga ligger den tyske toppklubben på andreplass, etter tre seiere og et uavgjort på sesongens fire første kamper. I fjor ble Bayern München seriemestere for 11 året på rad, da de slo Borussia Dortmund på målforskjell og tok sin Bundesliga-tittel nummer 33.

United i trøbbel

Manchester United har vunnet Champions League tre ganger tidligere – i 1968, 1999 og 2008. I 1999 vant United «The Treble», som byrival City ble det første laget til å gjenta forrige sesong.

Manchester United har hatt en tøff start på årets sesong og kommer fra to strake 3-1 tap. Etter fem spilte kamper i Premier League ligger United på 13. plass etter to seiere, tre tap og med kun seks poeng.

På Oddsen er Bayern favoritt i storoppgjøret, med 1.48 i odds. Oddsen på uavgjort er 4.60, mens den er 5.70 på United-seier.

Onsdagens kamper i gruppespillet

Real Madrid - Union Berlin kl. 18:45

Galatasaray - FC København kl. 18:45

Braga - Napoli kl. 21:00

Benfica - Red Bull Salzburg kl. 21:00

Sevilla - Lens kl. 21:00

Arsenal - PSV Eindhoven kl. 21:00

Real Sociedad - Inter kl. 21:00

Bayern München - Manchester United kl. 21:00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler