sport

Bayern München ørsmå favoritter mot Real Madrid

I kveld er det gigantoppgjør når Bayern München får besøk av Real Madrid i semifinalen i Champions League.

SPENNING: Tirsdag får Bayern München besøk av Real Madrid i semifinalen i Champions League.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:30. april 2024

For første gang på 12 år klarte ikke Bayern München å vinne Bundesliga. Bayer Leverkusen var suverene og gikk til topps. Harry Kane og Bayern München er også ute av den tyske cupen.

Men de er fremdeles med i kampen om Champions League-troféet etter å ha slått ut Martin Ødegaard og Arsenal i kvartfinalen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Jakter trofé nummer 15

Semifinalemotstander Real Madrid jakter sin 15. seier i Champions League, som gikk under navnet Serievinnercupen frem til 1992.

Forrige gang Real Madrid var i finalen var i 2022. Da slo de Liverpool 1-0 etter scoring av Vinícius Júnior. Sist Bayern München var i finalen var i 2020. De vant 1-0 i finalen mot Paris St. Germain. Kingsley Coman scoret kampens eneste mål.

Real Madrid har vært i semifinalen 17 ganger, mens Bayern München har vært der 13.

Bayern München står for øvrig uten seier på sine siste syv kamper mot Real Madrid i Champions League.

Spanjolene har ikke tapt noen av sine ti kamper i Champions League denne sesongen. Når det gjelder Bayern München, har de en imponerende rekke med 15 kamper uten tap i Champions League.

Forrige tap var i april 2021 mot Paris St. Germain.

Bayern er favoritter

På oddsen er tyskerne favoritter. Det er 2,25 på seier til Bayern München, 3,55 på uavgjort, mens det er 2,95 i odds på seier til Real Madrid.

Tirsdag kl. 21.00: Bayern München - Real Madrid (TV2 Sport Premium)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler