lotto

Bli Lotto-millionær både med og uten sju rette

Denne uka har du ekstra mange sjanser til å bli Lotto-millionær!

DE RINGER: Med én fersk Lotto-millionær hver dag hele uka, har Nina, Ingrid og resten av vinnerteamet det travelt i disse dager. Lørdag ringer de også alle med sju rette i Lotto.Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:1. november 2018Endret:2. januar 2023

Lørdag skal, som vanlig, rundt 14 millioner kroner deles på alle som får sju rette i Lotto. Men ikke nok med det!

Du har kanskje hørt om kampanjen 7 på rad?

Denne uka, fra mandag 29. oktober til og med søndag 4. november, trekker vi hver dag ut én Lotto-spiller som vinner 1 million kroner. Alt du må gjøre for å være med i trekningen er å ha en gyldig Lotto-kupong.

Disse har vunnet hittil

Hver kveld denne uka kl. 18.00, trekker vi ut én tilfeldig Lotto-rekke, og eieren av denne får kort tid etter Telefonen fra Hamar med beskjed om at han eller hun har blitt Lotto-millionær.

Mandag åpnet vi ballet da en skjelven mann fra Risør ble den første vinneren av 1 million kroner. Tirsdag rant gledestårene hos ei dame fra Hordaland da hun ble overrasket med milliongevinsten. Onsdag var det ei sjokkert dame fra Lørenskog som fikk drømmetelefonen. Torsdag var en forbløffet sunnmøring som fikk Telefonen fra Hamar med det gledelige millionbudskapet. 

Blir du vår neste Lotto-millionær?

Vinn 100.000 kroner direkte på Facebook

Hvis du har spilt Lotto etter forrige lørdag kl. 18.00, eller leverer en kupong nå, er du med i de daglige milliontrekningene til og med lørdag. Du er selvfølgelig også med i den ordinære Lotto-trekningen, hvor du kan vinne ca. 14 millioner kroner!

For å være med i den siste milliontrekningen på søndag, må du spille Lotto etter lørdag kl. 18.00 igjen, eller sørge for å levere en kupong som gjelder i flere uker.

I tillegg til å daglig dele ut 1 million kroner, sender vi kl. 20.00 hver kveld, til og med søndag, direkte på Norsk Tippings Facebook-side, hvor en annen heldig spiller kan vinne inntil 100.000 kroner. For å være med i trekningen må du registrere navn og telefonnummer HER, samt sørge for å ha en gyldig Lotto-kupong.

Lykke til!

(Sannsynligheten for å få sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke. Vinnersannsynlighet for den daglige milliontrekningen: ca. 1:16 mill per rekke. Vinnersannsynlighet for konkurransen i direktesendingen på Facebook: 1:antall deltakere)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler