oddsensport

Blir det Haaland mot Ødegaard i semifinalen?

Tirsdag og onsdag skal det avgjøres hvilke lag som går til semifinale i Champions League.

SPENNING: Det er klart for returkamper i kvartfinalene i Champions League.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:15. april 2024Endret:16. april 2024

Barcelona vant 3-2 borte mot Paris St. Germain i den første kampen og sikret seg et greit utgangspunkt før returkampen som spilles på Camp Nou tirsdag kveld.

På oddsen er det Barcelona som er favoritter. Det er 2,30 på seier til katalanerne, 3,75 på uavgjort, mens det er 2,90 på seier til Paris St. Germain,

Borussia Dortmund får besøk av Atletico Madrid. Her vant spanjolene første kvartfinaleoppgjør 2-1.

På oddsen er tyskerne favoritter. Det er 2,20 på seier til Borussia Dortmund, 3,60 på uavgjort og 2,95 på seier til Atletico Madrid.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

City er favoritter

Onsdag får Manchester City besøk av Real Madrid. Første kamp ble av det forrykende slaget og endte 3-3 på Santiago Bernabeu.

Bernardo Silva sendte City i ledelsen etter bare to minutter. Så sørget et selvmål av Ruben Dias og en scoring av Rodrygo for at Real Madrid kunne gå til pause med 2-1.

I andreomgang snudde City til 3-2 etter to perlescoringer av Phil Foden og Josko Gvardiol. Federico Valverde utliknet, og dermed endte oppgjøret 3-3.

På oddsen er Manchester City store favoritter. Det er 1,62 på City-seier og 4,10 på uavgjort, mens det er 4,80 på Real Madrid.

Lagene møttes i semifinalen i Champions League i fjor. Da ble det 1-1 i Madrid, før Manchester City disket opp med 4-0 seier hjemme på Etihad. City har kun ett tap på de 13 siste kampene mot spanske lag i Champions League.

City kommer fra 5-1 hjemme mot Luton i Premier League lørdag. Ettersom både Arsenal og Liverpool snublet søndag, overtok Manchester City tabelltoppen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Reiser Arsenal seg?

Martin Ødegaard og Arsenal tapte 2-0 hjemme mot Aston Villa i Premier League søndag.

Onsdag er det duket for returkamp i Champions League borte mot Bayern München.

Første kamp ble spilt på Emirates sist tirsdag og endte 2-2. Saka sendte Arsenal i ledelsen, før Serge Gnabry utlignet. Harry Kane sendte gjestene i ledelsen, før Leandro Trossard utliknet 14 minutter før slutt.

Det er 2,30 på seier til Bayern München, 3,65 på uavgjort, mens det er 2,80 på Arsenal-seier.

Semifinalene er allerede trukket. Slik ser de ut:

Atletico Madrid eller Borussia Dortmund - Paris St. Germain eller Barcelona.

Arsenal eller Bayern München - Real Madrid eller Manchester City


Tirsdag:

Barcelona - Paris St. Germain kl. 21.00
Borussia Dortmund - Borussia Dortmund kl. 21.00

Onsdag:

Manchester City - Real Madrid kl. 21.00
Bayern München - Arsenal kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler