oddsentippingfantasy

Blir det mer Haaland-målshow i Champions League?

Denne uken starter gruppespillet i sesongens Champions League. Allerede første dag er det duket for flere storoppgjør.

CHAMPIONS LEAGUE-TID: Denne uken er det endelig klart for Champions League, når gruppespillet i årets turnering starter.Illustrasjonsbilde: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:18. september 2023

Tirsdag går startskuddet for sesongens gruppespill når AC Milan møter Newcastle.

Drøye to timer senere møtes Paris St. Germain og Borussia Dortmund, Barcelona og Royal Antwerpen, samtidig som Erling Braut Haaland og regjerende mestere Manchester City møter Røde Stjerne.

Aller første møte

En av gruppespillets første kamper er som nevnt mellom AC Milan og Newcastle. De to storklubbene har aldri møttes tidligere.

Milan har vunnet Champions League sju ganger tidligere. Forrige gang i 2007. I fjor tok den italienske storklubben seg til semifinalen.

Newcastle har spilt i Champions League kun tre ganger tidligere – i 1998, 2003 og 2004.

Tirsdag 18.45: Milan - Newcastle, kampen på Oddsen

Fjorårets mestere med en norsk toppscorer i spissen

Manchester City slo Inter i finalen i mai og vant Champions League for første gang. Forsvarer de tittelen og vinner sitt andre strake Champions League-trofé, blir de den andre klubben etter Real Madrid som klarer nettopp det.

Fjorårets sesong var Erling Braut Haalands første i City-drakt. Nordmannen ble toppscorer både i Champions League og i Premier League, og en del av det første engelske laget siden 1999 som har klart å vinne «The Treble».

Toppscorer og rekordsetter

I tillegg til å vinne Europas mest prestisjefylte fotballturnering forrige sesong, satte Erling Braut Haaland rekord da han ble den yngste og raskeste spilleren til å score 35 Champions League-mål.

Nordmannen scoret totalt 12 Champions League-mål forrige sesong og ble toppscorer. Nærmeste utfordrer var Mohamed Salah med åtte mål.

På Oddsen er City storfavoritt til å ta seieren, med 1.04 i odds. Oddsen på uavgjort er 13.00, mens den er 32.00 på seier til Røde Stjerne. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Tirsdag 21.00: Manchester City - Røde Stjerne, kampen på Oddsen

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Serbisk motstand i første kamp

Manchester City starter gruppespillet med å møte Røde Stjerne Beograd hjemme på Etihad. Røde Stjerne spiller til daglig i den serbiske Superligaen, der de ligger på tredjeplass etter fem seiere på sju kamper.

I samme gruppe er også sveitsiske Young Boys og tyske Leipzig.

Young Boys og Leipzig møtes også tirsdag.

Tirsdagens kamper i gruppespillet

Milan - Newcastle kl. 18:45

Young Boys - RB Leipzig kl. 18:45

Lazio - Atletico Madrid kl. 21:00

Feyenoord - Celtic kl. 21:00

Shakhtar Donetsk - Porto kl. 21:00

Barcelona - Royal Antwerp kl. 21:00

Manchester City - Røde Stjerne kl. 21:00

Paris Saint Germain - Borussia Dortmund kl. 21:00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler