oddsen

I kveld: Blir det noen cupoverraskelser i 3. runde?

Onsdag og torsdag spilles 3. runde i fotball-NM. Bodø/Glimt er oddsfavoritter borte mot Vålerenga. 

ODDSFAVORITTER: Her jubler Ulrik Saltnes og Ola Solbakken for scoring da Glimt slo Vålerenga i serien i april. I kveld møtes lagene i 3. runde i cupen i Oslo.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:29. juni 2022Endret:3. januar 2023

Vålerenga – Bodø/Glimt er onsdagens kveldskamp og vises direkte på NRK2 klokken 20.15. Oslo-klubben slet seg til seier 4-3 borte mot Brumunddal i forrige runde, mens Bodø/Glimt vant 5-0 borte mot Harstad.

Fotball-NM på Oddsen

I skrivende stund er det Bodø/Glimt som er favoritter på Oddsen. Det er 1,90 i odds på seier til Glimt, 4,00 på uavgjort og 3,20 på seier til VIF. (Husk at Oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Fugla mot tangotrøyene 

Et annet rent eliteserieoppgjør i kveld er Lillestrøm – Aalesund. Kanarifuglene slo Junkeren 2-1 på bortebane i 2. runde, mens Aalesund tok seg videre på bekostning av Hødd (3-0). Her er det LSK som er favoritter. Oddsen er 1,58 på hjemmeseier, 4,20 på uavgjort og 4,60 på seier til Aalesund.

Gjøvik/Lyn slo ut Strømsgodset i forrige runde. Gjøvik/Lyn vant 3-2 mot eliteserielaget. Onsdag tar Stabæk turen til Gjøvik. Bæringene vant 3-2 borte mot Arendal i forrige runde. Oddsen på at Gjøvik/Lyn skal ta nok en skalp er på 6,80, det er 5,40 på uavgjort, mens det er 1,32 på seier til Stabæk.

Tre kamper flyttet

Torsdag er det fem kamper, blant annet Brann – Fredrikstad. Brann, som topper OBOS-ligaen, vant 6-1 borte mot Os i forrige runde, mens FFK vant 1-0 borte i derbyet mot Kvik Halden.

Fotball-NM på Oddsen

Tre kamper er flyttet til i høst. Det gjelder HamKam – Tromsø, Viking – Kristiansund og Jerv – Odd. De to første er flyttet på grunn av flykanselleringer, mens den siste er flyttet på grunn av sykdomsutbrudd hos Jerv.
 

Onsdag kl. 18.00: 

Byåsen - Sandefjord
Kjelsås - Skeid
Moss - Start
Gjøvik/Lyn - Stabæk
Sotra - Haugesund
Viking - Kristiansund
Eidsvold Turn - Molde
Lillestrøm - Aalesund

Kl. 20.00 på NRK:
Vålerenga - Bodø/Glimt

Torsdag kl. 18.00:
Tromsdalen - Bryne
KFUM - Sogndal
Brann - Fredrikstad
Sandnes Ulf - Rosenborg
Ullensaker/Kisa - Ranheim

 

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler