tipping

Ca. 5 millioner kroner i tolverpotten

Lørdag kan du vinne rundt fem millioner kroner om du har 12 rette i Tipping. Så mye blir det nemlig i mulig premie når bonuspotten SKAL ut.

TOLV RETTE? Da kan du vinne ca. fem millioner kroner på lørdag.
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:7. desember 2017Endret:2. januar 2023

Bonuspotten i Tipping har passert tre millioner kroner, og da skal den utbetales. Det skjer ved at den puttes inn i den ordinære tolverpotten og fordeles på alle rekker med 12 rette.

Det skjer på Lørdagskupongen 9. desember.

Innleveringsfrist er lørdag kl. 15.55. 

Ca. 5 millioner totalt

Med bonuspotten og den vanlige tolverpotten får vi en samlet pott på cirka fem millioner kroner. Det betyr at premien for tolv rette - uansett om resultatene er favorittpreget eller ikke - vil bli langt større enn vanlig.

Forrige gang bonuspotten ble fordelt på alle med 12 rette var 4. november. Da gikk fire rekker inn med 12 rette og det ga hver av dem en premie på 1.233.215 kroner. Hadde det ikke vært for at bonuspotten var med i beregningen, ville premien "bare" blitt på cirka 270.000 kroner.

Så det kan være lurt å prøve seg nå på lørdag!

Premier League og Championship

De tolv kampene fordeler seg likt på de to øverste divisjonene i engelsk fotball med seks Premier League-kamper og seks Championship-kamper.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler