sportoddsen

Brann jakter sin første poeng for året når de tar farvel med Stemmemyren

Påskeferien og landslagspausen er lagt bak oss. Endelig er det full rulle i Toppserien igjen.

SISTE: Brann spiller sin siste hjemmekamp på Stemmemyren før de flytter til Brann Stadion.BILDBYRÅNVEGARD GRØTT
Forfatterbilde Norsk TippingKristianMoe / ToppserienPublisert:12. april 2024

For både trenere og spillere er det tilbake til hverdagen etter en tre uker lang pause. 

Lørdag er Toppserien tilbake igjen med fem herlige kamper på menyen. 

Slik ser 3. serierunde ut:

Vålerenga - Kolbotn, lørdag 15:00

Åsane - Røa, lørdag 15:00

LSK Kvinner - Arna-Bjørnar, lørdag 15:00

Rosenborg - Stabæk, lørdag 15:00

Brann - Lyn, lørdag 16:45

Toppserien på Oddsen

Fortsetter seiersrekken?

Starten på 2024-sesongen kunne ikke vært bedre for Røa. Laget til Geir Nordby står med full pott etter to serierunder og befinner seg på 2.-plass på tabellen, bare bak Rosenborg på målforskjell. 

Nyopprykkede Kolbotn ble slått i serieåpningen, før medaljekandidat LSK Kvinner måtte reise hjem fra Røa kunstgress uten poeng sist runde etter en sen scoring av Mari Nyhagen. 

Til helgen venter en tur til Bergen og et møte med Åsane for Røa. Bergenserne har fått med seg poeng i begge sine kamper hittil, men har ikke klart å avgjøre noen av dem og venter fortsatt på sin første trepoenger under Øyvind Tjelde Haga. 

Kommer den mot Røa på hjemmebane denne runden, eller fortsetter Geir Nordby den perfekte sesongstarten med nok en seier?

Tar farvel med Stemmemyren

Et annet lag som jakter sin første seier i Toppserien 2024, er Brann. Den tidligere dobbeltmesteren har imponert stort med sin historiske prestasjon i Champions League, der Barcelona til slutt ble for sterke, dog ikke uten kamp. 

Serieåpningen ble derimot ikke slik Brann og Martin Ho hadde håpet på. Bergenserne ble tatt litt på sengen av LSK Kvinner, som til slutt gikk seirende ut av duellen mellom de to medaljekandidatene. 

Helgen etter ble ikke Branns kamp mot Vålerenga spilt grunnet førstnevntes Champions League-eventyr. 

Nå er Brann imidlertid tilbake i seriespill når de får besøk av Lyn, som også jakter sesongens første seier etter en uavgjort og et tap på sine to kamper så langt.

Dette blir for øvrig Branns siste kamp på Stemmemyren før de flytter inn på Brann stadion. Så spørs det om det blir et hyggelig farvel, eller om Lyn spolerer avskjedsfesten. 

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

De andre kampene i runden er:

Vålerenga - Kolbotn

LSK Kvinner - Arna-Bjørnar

Rosenborg - Stabæk

Kolbotn har fått en meget tøff tilbakekomst til Toppserien etter opprykket og står uten poeng etter to spilte kamper. Det blir heller ikke lettere å sanke poeng denne runden når de tar turen til Intility for å møte regjerende seriemester Vålerenga, som nok må anses som store favoritter her. 

Store favoritter må også LSK Kvinner finne seg i å være i deres oppgjør mot Arna-Bjørnar i LSK-hallen.

Den siste kampen er Rosenborg - Stabæk på Koteng Arena. Trønderne har fått en fin start med full pott og har foreløpig stilnet kritikerne. Men ting kunne vært annerledes for Rosenborg som slet seg til en 1-0-seier mot Lyn forrige runde. De kan nok vente seg tøff motstand fra Stabæk, som på ingen måte er en push-over, noe de beviste i serieåpningen mot Vålerenga. 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler