tipping

Over 4 mill. i potten: I dag skal Bonuspotten ut

Lørdag 18. januar kan det lønne seg å ha 12 rette i Tipping - for da skal bonuspotten utbetales. Samlet pott blir på over fire millioner kroner.

STOR POTT: Over fire millioner kroner ligger klare til å bli fordelt på de som får tolv rette fulltid på Lørdagskupongen 18. januar.
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:15. januar 2020Endret:2. januar 2023

Bonuspotten i Tipping har passert tre millioner kroner, og da skal den utbetales - enten det er 1, 50 eller 300 som får 12 rette.

Over 4 millioner i potten

Sammen med den ordinære tolverpotten, snakker vi om en samlet pott på over fire millioner kroner. Denne summen fordeles på alle rekker med 12 rette. Går for eksempel ti rekker inn, blir premien på cirka 400 000 kroner. En "vanlig" lørdag ville ti vinnere antagelig fått rundt 75 000 kroner.

Det skjer på Lørdagskupongen 18. januar. Levér din kupong her innen lørdag kl. 15.55

Det er en kupong med kamper fra Premier League og Championship i England. Noen favoritter ser ut til å peke seg ut, men det kan også være duket for overraskelser.

Favoritt i fare?

Og hva er en overraskelse? Her er et eksempel:

  • Arsenal er favoritt hjemme mot Sheffield United, men de nyopprykkede gjestene ligger fire poeng foran på tabellen. Merk at da bonuspotten ble utbetalt 9. november, spilte Sheffield United borte mot Arsenal-nabo Tottenham, som også var stor favoritt. Resultat? 1-1

Vi kan også legge til at Sheffield United har vært svært gode borte i sin comeback-sesong i Premier League. Tapene på fremmed gress kom først da de møtte Liverpool og Manchester City rett før og rett etter nyttårsaften.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler