oddsen

CL: Sender Haaland Man. City til himmels i København?

Erling Braut Haaland har scoret på løpende bånd i Manchester City. Kanskje er jærbuen nøkkelen til Manchester Citys første Champions League-trofe?

HAT TRICK: Tar Erling Braut Haaland sitt første hat trick i Champions League som City-spiller, tirsdag?
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:10. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Norske Erling Braut Haaland troner alene på toppscorerlisten i både Premier League og Champions League. Tirsdag spiller nordmannen sin ellevte kamp for Manchester City, der han på ny har muligheten til å ta sitt første Champions League-hat trick som City-spiller.

Manchester City har de siste årene vært et av de beste fotballagene i både England og Europa. Klubben har spilt og vunnet i flere store turneringer og mesterskap, men seieren og troféet i verdens mest prestisjefylte fotballturnering har foreløpig uteblitt. 

I Champions League forrige sesong spilte Manchester City seg hele veien til semifinalen, der de ble slått ut av Real Madrid. Året før spilte de lyseblå mot Chelsea i finalen, men også der endte det med 1-0-tap i en ellers jevn kamp. 

Haaland med i troppen

En spiller City ikke har hatt de foregående sesongene er den norske superspissen Erling Braut Haaland. Nordmannen har scoret hele tre hat trick i Premier League siden han ble City-spiller denne sommeren. I helgen scoret nordmannen i sin 10. kamp på rad da han banket inn to mål i kampen mot Southampton.

Både i Premier League og Champions League troner Erling Braut Haaland nå alene på toppen av listen over toppscorere. I Premier League har nordmannen scoret 15 mål på ni kamper, mens han på tre Champions League kamper har scoret fem mål.

I 2019 scoret Haaland sitt første hat trick i Champion League, da som Red Bull Salzburg-spiller. I forrige Champions League-kamp scoret Haaland to mål i 5-0 seieren over FC København.

Onsdag spiller Haaland & Co. gruppespillets første returkamp mot FC København på Parken stadion på Østerbro i København. Den danske klubben står med null seiere i årets gruppespill og er på sisteplass i sin gruppe.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tirsdagens kamper i gruppespillet:

Maccabi Haifa - Juventus kl. 18.45

FC København - Manchester City kl. 18.45

Celtic - RB Leipzig kl. 21.00

Borussia Dortmund - Sevilla kl. 21.00

Paris Saint Germain - Benfica kl. 21.00

Milan - Chelsea kl. 21.00

Shakhtar Donetsk - Real Madrid kl. 21.00

Dinamo Zagreb - Red Bull Salzburg kl. 21.00

Onsdagens kamper i gruppespillet:

Napoli - Ajax kl. 18.45

Atletico Madrid - Club Brugge kl. 18.45

Viktoria Plzen - Bayern München kl. 21.00

Sporting CP - Marseille kl. 21.00

Rangers - Liverpool kl. 21.00

Tottenham Hotspur - Eintracht Frankfurt kl. 21.00

Bayer Leverkusen - Porto kl. 21.00

Barcelona - FC Internazionale kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler