oddsen

CL: Sender Haaland Man. City til himmels i København?

Erling Braut Haaland har scoret på løpende bånd i Manchester City. Kanskje er jærbuen nøkkelen til Manchester Citys første Champions League-trofe?

HAT TRICK: Tar Erling Braut Haaland sitt første hat trick i Champions League som City-spiller, tirsdag?
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:10. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Norske Erling Braut Haaland troner alene på toppscorerlisten i både Premier League og Champions League. Tirsdag spiller nordmannen sin ellevte kamp for Manchester City, der han på ny har muligheten til å ta sitt første Champions League-hat trick som City-spiller.

Manchester City har de siste årene vært et av de beste fotballagene i både England og Europa. Klubben har spilt og vunnet i flere store turneringer og mesterskap, men seieren og troféet i verdens mest prestisjefylte fotballturnering har foreløpig uteblitt. 

I Champions League forrige sesong spilte Manchester City seg hele veien til semifinalen, der de ble slått ut av Real Madrid. Året før spilte de lyseblå mot Chelsea i finalen, men også der endte det med 1-0-tap i en ellers jevn kamp. 

Haaland med i troppen

En spiller City ikke har hatt de foregående sesongene er den norske superspissen Erling Braut Haaland. Nordmannen har scoret hele tre hat trick i Premier League siden han ble City-spiller denne sommeren. I helgen scoret nordmannen i sin 10. kamp på rad da han banket inn to mål i kampen mot Southampton.

Både i Premier League og Champions League troner Erling Braut Haaland nå alene på toppen av listen over toppscorere. I Premier League har nordmannen scoret 15 mål på ni kamper, mens han på tre Champions League kamper har scoret fem mål.

I 2019 scoret Haaland sitt første hat trick i Champion League, da som Red Bull Salzburg-spiller. I forrige Champions League-kamp scoret Haaland to mål i 5-0 seieren over FC København.

Onsdag spiller Haaland & Co. gruppespillets første returkamp mot FC København på Parken stadion på Østerbro i København. Den danske klubben står med null seiere i årets gruppespill og er på sisteplass i sin gruppe.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tirsdagens kamper i gruppespillet:

Maccabi Haifa - Juventus kl. 18.45

FC København - Manchester City kl. 18.45

Celtic - RB Leipzig kl. 21.00

Borussia Dortmund - Sevilla kl. 21.00

Paris Saint Germain - Benfica kl. 21.00

Milan - Chelsea kl. 21.00

Shakhtar Donetsk - Real Madrid kl. 21.00

Dinamo Zagreb - Red Bull Salzburg kl. 21.00

Onsdagens kamper i gruppespillet:

Napoli - Ajax kl. 18.45

Atletico Madrid - Club Brugge kl. 18.45

Viktoria Plzen - Bayern München kl. 21.00

Sporting CP - Marseille kl. 21.00

Rangers - Liverpool kl. 21.00

Tottenham Hotspur - Eintracht Frankfurt kl. 21.00

Bayer Leverkusen - Porto kl. 21.00

Barcelona - FC Internazionale kl. 21.00

Relaterte artikler