oddsen

Champions League: Tar Tottenham seg til åttedelsfinale?

Tottenham kan bli det fjerde engelske laget som tar seg videre fra gruppespillet i Champions League, hvis de ikke snubler på målstreken. 

SPENNING I VENTE: Det er duket for fotballmoro og spenning når 16 lag skal spille sin siste kamp i gruppespillet i sesongens Champions League.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:31. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Kun en kamp gjenstår for lagene i årets Champions League-gruppespill. Flere av lagene har allerede kvalifisert seg til videre spill i åttedelsfinale, andre lag er allerede ute, mens det i noen av gruppene fortsatt er helt åpent.

Allerede før gruppespillet er over har flere av ligaens største klubber røket ut. Juventus, Atlético Madrid og Barcelona er blant lagene som er ute. De engelske lagene holder foreløpig fin fart, med Manchester City, Chelsea og Liverpool  klare for åttedelsfinaler. «Spurs» kan altså bli det fjerde sluttspillsklare laget fra balløya.

Samtlige engelske lag videre?

I gruppespillets gruppe D er det helt åpent. Kun to poeng skiller mellom laget på toppen og laget i bunnen. Før siste runde av gruppespillet er det Tottenham som ligger best an. Den engelske storklubben har vunnet to kamper, spilt to uavgjort og tapt en kamp så langt. «Spurs» har aldri vunnet Champions League, men tok seg hele veien til finalen i 2019, der de tapte 2-0 mot Liverpool.

Tirsdagens motstanderen for Tottenham er franske Marseille. Marseille har også to seire i gruppespillet, men i tillegg tre tap. Forrige gang de to lagene møttes vant Tottenham 2-0 hjemme på Tottenham Hotspur Stadium.

Med seier tirsdag er Tottenham videre til neste runde og sikret en plass i åttedelsfinalene. Ender det uavgjort, er Tottenham avhengige av at det ikke ender uavgjort i kampen mellom Sporting CP og Eintracht Frankfurt.

Skulle derimot Marseille vinne over Tottenham, er franske laget videre til neste runde.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Atlético Madrid og Barcelona er ute

Før tirsdagens og gruppespillets siste kamp er allerede Atlético Madrid ute av sesongens Champions League. Spanjolene har kun vunnet en kamp, samt spilt to uavgjorte og gått på to tap. Atlético Madrid spiller sin siste kamp i årets turnering mot Porto. Porto har vunnet tre kamper i gruppespillet og er allerede videre til neste runde.

Barcelona har vunnet Champions League fem ganger tidligere, men er allerede ute av årets turnering. Den spanske storklubben har kun vunnet en kamp i årets gruppespill og er sammen med tirsdagens motstander, Viktoria Plzen, ute av Champions League uansett resultat. Samtidig møtes Bayern München og Inter fra samme gruppe, som begge er videre til neste runde og åttedelsfinalene, uansett resultat.

I gruppe A er det allerede klart hvem som går videre til neste runde. Liverpool og Napoli møtes tirsdag, men begge lagene har allerede sikret seg en plass videre og er klare for åttedelsfinale. Ajax og Rangers er begge ute av turneringen, men møter hverandre i begge lagenes siste kamp i årets Champions League.

Tirsdagens kamper:

Porto - Atlético Madrid kl. 18.45

Bayer Leverkusen - Club Brugge kl. 18.45

Rangers - Ajax kl. 21.00

Sporting CP - Eintracht Frankfurt kl. 21.00

Bayern München - FC Internazionale kl. 21.00

Marseille - Tottenham Hotspur kl. 21.00

Liverpool - Napoli kl. 21.00

Viktoria Plzen - Barcelona kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler