tippingoddsenfantasy

I kveld er det siste sjanse til å ta Bonuspotten alene når Liverpool håper på et mirakel

Midtukekupongen full av europeiske storkamper er siste mulighet til å ta Bonuspotten alene.

SISTE DEL: Tirsdag og onsdag denne uken er det klart for de siste kampene i åttedelsfinalene i Champions League. Vinnerne vil gå videre til kvartfinale.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:13. mars 2023Endret:15. mars 2023

Siste del av åttedelsfinalene i årets Champions League spilles denne uken. Flere av storfavorittene som PSG og Tottenham er allerede ute av mesterskapet, mens Liverpools deltagelse henger i en tynn tråd — allerede før returkampen.

Bonuspotten på ca. 2,4 millioner

Midtukekupongen blir også siste mulighet til å sikre seg Bonuspotten på ca. 2,4 millioner. Den utløses kun ved en alenevinner.

Slik ser kupongen ut:

 1. Real Madrid - Liverpool

 2. Napoli - Eintracht Frankfurt

 3. Brighton - Crystal Palace

 4. Southampton - Brentford

 5. Blackburn - Reading

 6. Cardiff - West Bromwich

 7. Huddersfield - Norwich

 8. Hull - Burnley

 9. Luton - Bristol City

 10. Sunderland - Sheffield United

 11. Real Betis - Manchester United

 12. Arsenal - Sporting Lisboa

Blir det ingen alenevinner på Midtukekupongen vil potten deles på alle med tolv rette på Lørdagskupongen.

Spillefrist onsdag klokken 20.25.

Lever din tippekupong her.

Fjorårets finale i åttedelsfinalen

Den første kampen på kupongen står mellom to europeiske stormakter.

Fjorårets Champions League-finale sto mellom Real Madrid og Liverpool på Stade de France i Frankrike. I år møtes de to storklubbene i åttedelsfinalen, og for et av lagene vil Champions League-drømmen og ønske om å spille i finalen for andre året på rad, knuses tirsdag kveld.

Elendig utgangspunkt for Liverpool

Liverpool fikk et verst tenkelig utgangspunkt før del to av åttedelsfinalen i Champions League. Den engelske storklubben startet bra, og ledet 2-0 bare 14 minutter inn i kampen etter scoringer av Núñez og Salah. Det ble imidlertid det eneste Liverpool-fansen kunne juble for. Fem minutter etter Liverpools andre scoring startet målfesten for Real Madrid, som til pause hadde snudd stillingen til 2-2. Etter pausen gikk det fra vondt til verre for Liverpool, som til slutt tapte kampen 2-5.

Resultatene har vært alt annet enn jevne for Liverpool denne sesongen. I fjor tok de andreplassen både i Champions League og Premier League. I år kan de ryke ut av Champions League i åttedelsfinalen og sliter med å komme seg blant topp fire i Premier League.

I helga ble det et forsmedelig 1-0-tap mot Bournemouth for Jürgen Klopps menn. Men for en drøy uke siden nedsablet de erkefiende Manchester United 7-0 hjemme på Anfield. Et resultat som kanskje kan gi et ørlite Liverpool-håp om et fotballmirakel i Madrid.

Real Madrid er regjerende mester

Real Madrid er regjerende Champions League-mestere og den klubben med flest Champions League-troféer. Den spanske storklubben har vunnet turneringen hele 14 ganger og spilt i til sammen 17 finaler. I gruppespillet vant Real Madrid sin gruppe etter fire seire, én uavgjort og ett tap.

Real Madrid har vunnet 17 av sesongens 25 kamper i La Liga og ligger på andreplass, ni poeng bak Barcelona. «Los Blancos» har ikke tapt i den spanske serien siden starten av februar og vant i helgen 3-1 over Espanyol.

På Oddsen er Real Madrid favoritt til å ta seieren med en odds på 2.20. På uavgjort er oddsen 4.00, mens det er 2.75 i odds på Liverpool-seier. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

City jakter fortsatt sitt første Champions League-trofé

En tittel og et trofé de lyseblå stjernene fra Manchester aldri har vunnet er Champions League. Manchester City har spilt i Champions League hvert år siden 2011, men kun tatt seg til finalen én gang. Det var i 2021 der de spilte mot Chelsea, og tapte 1-0.

Da Manchester City og Leipzig møttes til den første av to kamper i åttedelsfinalen for tre uker siden, tok City ledelsen i første omgang etter scoring av Riyad Mahrez. 25 minutter ut i andre omgang utlignet Josko Gvardiol for hjemmelaget. Kampen endte 1-1, som også er stillingen før returoppgjøret.

Gleder seg neppe til Haaland-gjensyn

Erling Braut Haaland troner øverst på listen over toppscorere i Premier League denne sesongen. I Champions League har superspissen scoret fem mål på fem kamper i City-drakt. Da nordmannen spilte for Borussia Dortmund, scoret han seks mål på fire kamper mot Leipzig.

Manchester City spilte alle sine kamper i gruppespillet uten tap. I første kamp i åttedelsfinalen spilte de uavgjort mot tyske Leipzig, uten mål fra Haaland.

Leipzig i åttedelsfinale for andre gang

Leipzig har vunnet tre av sine fire siste kamper i Bundesliga, og er nummer tre på tabellen. I helgen spilte Leipzig hjemme mot Borussia M’gladbach, der de vant 3-0.

Den tyske klubben har spilt i Champions League fire ganger tidligere, men aldri kommet lenger enn til semifinalen. To av gangene har de blitt slått ut i gruppespillet, en gang i åttedelsfinalen og den siste i semifinalen.

På Oddsen er City favoritter til å vinne. Oddsen på City-seier er 1.35, uavgjort 5.00 og seier til Leipzig er på 7.80.

Champions League åttedelsfinaler

Tirsdag:

Porto - FC Internazionale kl. 21.00

Manchester City - RB Leipzig kl. 21.00

Onsdag:

Napoli - Eintracht Frankfurt kl. 21.00

Real Madrid - Liverpool kl. 21.00

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her

CL dobbel onsdag

De to Champions League-kampene onsdag inngår også i en egen Fantasy-turnering. Her får du Fantasylosens tips til den turneringen.

Sett opp ditt lag her.

I denne turneringen er det Real Madrid-Liverpool og Napoli-Frankfurt som gjelder.

Denne onsdagen har vi to kamper som i realiteten er avgjort etter første kamp, men tror vi fortsatt får toppet lag fra alle involverte. Tror Napoli vil vinne denne kampen stort da de spiller hjemme og Frankfurt har flere viktige brikker ute med suspensjon og skade. I Madrid tror vi på mange mål slik som første kamp. Liverpool har ikke råd til en forsiktig tilnærming her, og da kommer det mål begge veier.

Kaptein: Victor Osimhen (-4.32)

Nigerianeren i kanonform dette kalenderåret med elleve mål på 12 starter i 2023. Hadde en rekke der han scoret minst ett mål i ni kamper på rad, men i de to siste kampene står han kun med en målgivende. Tror han kommer tilbake på scoringslisten her hjemme på Stadio Diego Armando Maradona med minst ett mål.

Visekaptein: Khvicha Kvaratskhelia (-3.18)

Osimhen sin lekekamerat, Kvaratskhelia, imponerte oss stort i høstens gruppespill da han endte med to mål og fire målgivende på fem kamper spilt. I det først oppgjøret mot Frankfurt ble det scoring og målgivende for georgieren. Han har elleve mål og ni målgivende i hjemlig liga. Det nydelige med å ha Osimhen og Kvaradona sammen på laget er at om en av de scorer er det sannsynlig at den andre har målgivende, slik vi så i helgen da Kvaratskhelia scoret.

Giovanni Di Lorenzo (-1.04)

Ble både scoring og rent bur for denne meget offensive backen i bortekampen mot Frankfurt. Frankfurt vil være uten to av sine beste offensive spillere i Kolo Muani og Lindstrøm, så bør være gode muligheter for å holde nullen igjen her på hjemmebane for Napoli.

Júnior Vinícius (-1.48)

Han herjet mot Trent Alexander-Arnold og Liverpool i det første oppgjøret på Anfield. Endte til slutt opp med to mål, en målgivende og ett skudd på mål. I denne turneringen har han startet seks kamper så langt og på de kampene snitter han ni fantasypoeng per kamp. I denne kampen må Liverpool satse fremover for scoring, og da kan Vinicius straffe de på kontringer.

Karim Benzema (-1.56)

Fjorårets Champions League-konge må også med på laget. Ble ingen mål i gruppespillet for han, men mot Liverpool ble det to mål og en målgivende. Han scoret hele 15 mål i Champions League i fjorårets sesong, så må på jobb her mot Liverpool om han skal nærme seg det igjen.

Mohamed Salah (-1.28)

Selv om Liverpool fikk bank på Anfield ble det god fangst for de som hadde egypteren på laget da både scoret og ga en målgivende. Liverpool må score minst tre mål her for å ha sjanse for å gå videre, så de har ikke noe annet valg enn å gå for det offensivt. Tror derfor vi får en målrik kamp og at Salah kommer på scoringslisten. 

Bonuspoeng (BN): -12.86

Da har vi valgt ut de seks spillerne vi trenger, og ender opp med dette laget:

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler