oddsensport

Champions League: Gigantoppgjør venter for Haaland og Ødegaard

Tirsdag får Martin Ødegaard og Arsenal besøk av Bayern München. Samtidig spiller Erling Braut Haaland og Manchester City borte mot Real Madrid.

SPENNING: Tirsdag og onsdag er det kvartfinaler i Champions League.Illustrasjonsbilde: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:8. april 2024

Martin Ødegaard og Arsenal spiller hjemme mot Bayern München tirsdag kveld. Det betyr at tidligere Tottenham-storscorer Harry Kane er tilbake i London og møter eks-klubbens store rival.

Champions League på oddsen

Kane spiller nå for et lag som ikke er i form. I helgen tapte Bayern München 3-2 borte mot Heidenheim, og avstanden opp til serieleder Bayer Leverkusen er på 16 poeng. Harry Kane & Co. røk nylig også ut av den tyske cupen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Arsenal favoritter

I kvartfinalen i Champions League tirsdag møter Bayern et lag som er i storform. Martin Ødegaard & Co. tok tilbake tabelltoppen i Premier League i helgen etter 3-0-seier mot Brighton.

Dette er Arsenals første sesong i Champions League siden 2016/17-sesongen. London-laget er ikke overraskende favoritter på oddsen. I skrivende stund er det 1,72 på Arsenal-seier, 3,90 på uavgjort, mens det er 4,30 på seier til Bayern München.

City ørsmå favoritter

Erling Braut Haaland, Oscar Bobb og Manchester City spiller borte mot Real Madrid. Lagene spilte mot hverandre i semifinalen i fjor, der City tok seg til finalen, hvor de så vant 1-0 over Inter.

Spanjolene har vært sterke på hjemmebane i La Liga og har ikke tapt en eneste kamp på eget gress. Da lagene møttes i semifinalen i denne turneringen i fjor, ble det uavgjort.

Champions League på oddsen

Manchester City er inne i en god flyt og står uten tap siden i desember i fjor.

På oddsen er Pep Guardiolas menn små favoritter. Det er 2,40 i odds på seier til City, 3,50 på uavgjort, mens det er 2,70 på seier til Real Madrid.

De to siste kvartfinalene spilles onsdag.

Da får Atletico Madrid besøk av Borussia Dortmund, mens Paris St. Germain har hjemmekamp mot Barcelona.

Champions League på oddsen

Tirsdag:

Real Madrid - Manchester City kl. 21.00
Arsenal - Bayern München kl. 21.00

Onsdag:

Paris St. Germain - Barcelona kl. 21.00

Atletico Madrid - Borussia Dortmund kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler