oddsen

Champions League: Messi og PSG med favorittstempel mot Real

Lionel Messi har til gode å overbevise stort i PSG-drakta. I kveld får han en gyllen til å rette opp inntrykket mot tidligere erkerival Real Madrid.

SLUTTSPILL-START: I kveld braker det løs med de første åttedelsfinalene i Champions League.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:15. februar 2022Endret:3. januar 2023

Siden overgangen fra Barcelona har det kresne Paris-publikummet rynket på nesa av det Lionel Messi har prestert i PSG-drakta. Forventningene var store. Kanskje større enn noen fotballspiller kan evne å leve opp til. Til og med for tryllekunstneren fra Argentina. 

To mål og sju assist på 14 kamper i Ligue 1 er i hvert fall et stykke unna hva han leverte for Barcelona. Samtidig: Når en legger til prestasjonene i Champions League, ser bildet litt bedre ut. Her har Messi levert fem scoringer på like mange kamper. 

Oppsummert - for Ligue 1 og Champions League - snakker vi dermed om 12 målpoeng på 19 kamper.

Champions League på Langoddsen

Jobben kan avhenge av CL-seier

Messi & Co. er bortimot seriemestere i Frankrike allerede - til tross for at 14 kamper gjenstår. Trener Mauricio Pochettino vet imidlertid svært godt at det er Champions League-trofeet som gjelder aller mest i 2022. Det har blitt spekulert i at argentineren kan miste jobben om de ikke løfter pokalen i St. Petersrburg 28. mai.

PSG endte på 2. plass i gruppespillet, bak Manchester City. I åttedelsfinalen er det Real Madrid som er motstander over to kamper. Første kamp er i kveld - kl. 20.45.

Her er kampen på Oddsen

Noen timer før kampstart hadde Norsk Tipping følgende odds på kampen: PSG-seier 2,00, uavgjort 3,60, Real-seier 3,45. Med andre ord favorittstempel på hjemmelaget (husk at oddsen kan endre seg inn mot kampstart).

Faktisk har ikke franskmennene tapt en eneste seriekamp hjemme denne sesongen. 11 seire og 1 uavgjort er imponerende. Det ble dessuten seire i samtlige hjemmekamper i Champions League-gruppespillet - også mot Manchester City. 

Hos hjemmelaget har det vært usikkerhet rundt skadesituasjonen til Neymar. De siste rapportene tyder imidlertid på at han spiller. Det gjør ikke tidligere Real Madrid-kjempe - nå PSG-spiller Sergio Ramos - som er ute med skade. Det samme gjelder midtbanespiller Ander Herrera.

Real Madrid leder også den hjemlige serien - fire poeng foran Sevilla. Spanjolene har allerede et trofé (Supercupen), men er ikke i knallform om dagen. Fasit for de fem siste kampene (alle turneringer) er én seier, tre uavgjort og ett tap. 

Toppscorer Karim Benzema har stått over de fire siste oppgjørene for Real, men det er knyttet håp om at han entrer gresset på Parc Des Princes i kveld. 

Maskinlaget City

Kveldens andre åttedelsfinale spilles i Portugal - mellom Sporting og Manchester City. Her er favorittstempelet av den soilde sorten - i favør engelskmennene.

Norsk Tippings odds viste tidlig på dagen følgende: Sporting-seier 7,50, uavgjort 4,90, City-seier 1,37 (husk at oddsen kan endre seg inn mot kampstart). 

Pep Guardiolas menn viser fryktinngytende form - og leder Premier League ni poeng foran Liverpool. CIty har kun avgitt ett poeng på de siste 15 seriekampene. I Champions League-gruppespillet ble det bortetap både mot PSG og RB Leipzig, men de sørget likevel for gruppeseier. 

Sporting innehar en foreløpig 2. plass i hjemlig liga - seks poeng bak Porto. Sist kamp endte uavgjort 2-2 borte mot nevnte Porto. To tap og én uavgjort de siste seks kampene tilsier ikke strålende form for hovedstadslaget.

Champions League på Langoddsen

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler