oddsen

Champions League i kveld: United favoritter til å avansere

Det er gått tre år siden Manchester United tok seg videre fra en utslagsrunde i Champions League. I kveld kan det skje igjen.

Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:15. mars 2022Endret:3. januar 2023

Anthony Elangas utligning ti minutter før slutt i det første møtet sikret United et godt utgangspunkt før returen.

Nå skal det avgjøres. Bortemålsregelen er skrotet, så ved uavgjort blir det ekstraomganger.

For Manchester United gir kvelden muligheten til å avansere fra en utslagsrunde i Champions League for første gang siden 2018/2019-sesongen. Da slo de Paris Saint-Germain etter et ellevilt comeback under ledelse av Ole Gunnar Solskjær.

I 2019/2020 var de ikke kvalifisert for Champions League, men tok seg til semifinalen i Europa League. Sesongen etter ble det stopp i gruppespillet i Champions League, før de senere tok seg til finalen i Europa League.

Tirsdag 21.00: Manchester United - Atlético Madrid.

Kampen finner du på Oddsen.

Kampen inngår også i Fantasy-turneringen "CL-dobbel tirsdag". Sett opp ditt lag her.

Atletico på sin side har heller ikke de beste resultatene fra Champions League å vise til de siste årene. I fjor sa det stopp i åttedelsfinalen mot Chelsea. I 19/20 tapte de overraskende kvartfinalen mot RB Leipzig, mens det sesongen før også ble stopp i åttedelsfinalen.

På Oddsen er United favoritter. 2.10 står hjemmeseier til fulltid. Atletico-avansement etter 90 minutter gir 3.55 i skrivende stund(husk at oddsen kan endre seg inn mot kampstart).

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler