oddsen

Champions League i kveld: United favoritter til å avansere

Det er gått tre år siden Manchester United tok seg videre fra en utslagsrunde i Champions League. I kveld kan det skje igjen.

Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:15. mars 2022Endret:3. januar 2023

Anthony Elangas utligning ti minutter før slutt i det første møtet sikret United et godt utgangspunkt før returen.

Nå skal det avgjøres. Bortemålsregelen er skrotet, så ved uavgjort blir det ekstraomganger.

For Manchester United gir kvelden muligheten til å avansere fra en utslagsrunde i Champions League for første gang siden 2018/2019-sesongen. Da slo de Paris Saint-Germain etter et ellevilt comeback under ledelse av Ole Gunnar Solskjær.

I 2019/2020 var de ikke kvalifisert for Champions League, men tok seg til semifinalen i Europa League. Sesongen etter ble det stopp i gruppespillet i Champions League, før de senere tok seg til finalen i Europa League.

Tirsdag 21.00: Manchester United - Atlético Madrid.

Kampen finner du på Oddsen.

Kampen inngår også i Fantasy-turneringen "CL-dobbel tirsdag". Sett opp ditt lag her.

Atletico på sin side har heller ikke de beste resultatene fra Champions League å vise til de siste årene. I fjor sa det stopp i åttedelsfinalen mot Chelsea. I 19/20 tapte de overraskende kvartfinalen mot RB Leipzig, mens det sesongen før også ble stopp i åttedelsfinalen.

På Oddsen er United favoritter. 2.10 står hjemmeseier til fulltid. Atletico-avansement etter 90 minutter gir 3.55 i skrivende stund(husk at oddsen kan endre seg inn mot kampstart).

 

Relaterte artikler