oddsen

Fortsetter Haalands scoringsform i Champions League?

Flere storkamper venter allerede i første runde av Champions League-gruppespillet tirsdag. Vår egen Erling Braut Haaland drar til Spania for å jakte nye scoringer.

KAMPÅND: Hele åtte kamper skal spilles i gruppespillet første dag, tirsdag 6. september.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:5. september 2022Endret:3. januar 2023

Denne uka spilles de første kampene i gruppespillet i sesongens Champions League. Tirsdag starter moroa, hvor blant annet Paris St. Germain får besøk av Juventus, mens Erling Braut Haaland er klar for å entre turneringen igjen – denne gang i Manchester City-drakt.

Åtte kamper skal spilles tirsdag kveld, der de to første har avspark kl. 18:45. Startskuddet for de resterende seks kampene er kl. 21:00.

Frankrikes stolthet mot Italias stolthet

Et av tirsdagens store oppgjør er kampen mellom de to største lagene i gruppe H. Tirsdag kveld tar Paris St. Germain imot Juventus hjemme på Parc des Princes. 

Frankrikes største fotballklubb har aldri før vunnet Champions League, til tross for en stjernespekket stall. Sergio Ramos, Kylian Mbappé, Neymar og Lionel Messi er bare noen av navnene som står klare til å møte italienerne i første kamp. Argentinske Lionel Messi har spilt 156 kamper i Champions League og scoret 125 mål, kun slått av Cristiano Ronaldo som har scoret 141 mål.

I Champions League-finalen i 2020 spilte Paris Saint-Germain mot tyske Bayern München. Tyskerne scoret i det 59`minutt og stillingen ble tilslutt 1 - 0 til Bayern München. Andreplassen er likevel PSGs beste plassering i Champions League noensinne. I fjorårets sesong tapte den franske klubben mot Real Madrid i runde 16 og røk ut av mesterskapet rett før kvartfinalene.

Juventus har hele 36 Serie A-titler, noe som er rekord. De tre siste årene har den italienske storklubben røket ut av Champions League i runde 16, rett før kvartfinalen. I 2017 spilte Juventus i Champions League-finalen mot Real Madrid, men tapte 1 - 4.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Scorer Haaland for klubb nr. 3?

Haaland har både spilt og ikke minst scoret i Champions League tidligere, da som Borussia Dortmund- og Red Bull Salzburg-spiller. Nordmannen har spilt i Europas mest prestisjefylte fotballturnering siden 2019/2020-sesongen og har scoret hele 23 mål, 15 for Borussia Dortmund og åtte for Red Bull Salzburg. Tirsdag spiller den norske spissjuvelen sin første kamp for Manchester City i Champions League.

Manchester City har de siste årene vært et topplag i England og Europa, men Pep Guardiola & Co. har til gode å hente den mest ettertraktede pokalen.  Laget fra den lyseblå delen av Manchester var med hele veien til semifinalen i forrige sesongs Champions League, men ble slått ut av Real Madrid, som senere gikk helt til topss. I 2021 spilte Manchester City i finalen mot Chelsea, der de tapte 0 - 1.

Spanske Sevilla FC er Manchester Citys motstander i den første kampen i gruppespillet. Sevilla har vunnet Europaligaen seks ganger og er den klubben med flest titler i den årlige turneringen for europeiske fotballag. I begge de to siste kampene mellom Manchester City og Sevilla, er det City som har tatt seieren hjem.

Tirsdagens kamper i gruppespillet

Dinamo Zagreb - Chelsea kl. 18.45

Borussia Dortmund - FC København kl. 18.45

Red Bull Salzburg - Milan kl. 21.00

PSG - Juventus kl. 21.00

Benfica - Maccabi Haifa kl. 21.00

Sevilla - Man. City kl. 21.00

RB Leipzig - Shakhtar Donetsk kl. 21.00

Celtic - Real Madrid kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler