oddsen

City-Liverpool: - Blir en av årets mest spilte kamper

- Denne kampen kan fort avgjøre Premier League, sier sportspilloperatør i Norsk Tipping, Kenneth Nybakken Olstad foran søndagens storoppgjør mellom Manchester City og Liverpool.

SPENT: Sportsspilloperatør i Norsk Tipping, Kenneth Nybakken Olstad, er sikker på at det blir trøkk på Oddsen når Manchester City og Liverpool møtes søndag.Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:7. april 2022Endret:3. januar 2023

- Det er de to beste lagene i England som møtes, og det er den kampen som fort kan avgjøre hvem som vinner Premier League. Manchester City leder med ett poeng nå og har igjen et lettere kampprogram enn Liverpool. Hvis City vinner søndag, tror jeg at mye er avgjort. Begge lagene har meget tøft kampprogram i april ettersom begge er med i FA-Cupen og Champions League i tillegg. Liverpool har ni kamper i april, så de spiller kamp nesten hver tredje dag, sier Kenneth Nybakken Olstad.

- City er oddsfavoritter

Tidenes mest spilte kamp på Oddsen hos Norsk Tipping er fjorårets EM-finale mellom Italia og England. Nybakken Olstad er ganske sikker på at Manchester City - Liverpool ikke overgår den, men tror søndagens toppkamp i Premier League er et meget populært spillobjekt.

- Jeg tror den kommer høyt ja. Premier League er veldig populært, selvfølgelig. Men nå er Eliteserien i gang, og det er mye annet som skjer i helga, sier Nybakken Olstad.

I skrivende stund er oddsen på Manchester City-seier 1,97, 3,70 på uavgjort og 3,45 på Liverpool-seier. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Everton rører i bunnen

Dette er ikke den eneste kampen mellom lag fra byene Manchester og Liverpool i helgen. Lørdag spilles nemlig Manchester United-Everton. Sistnevnt er på dypt vann og står med begge beina i nedrykksstriden.

Onsdag rotet de bort ledelsen borte mot bunnkollega Burnley og tapte 3-2. Dermed er Everton bare ett poeng unna nedrykk. Blåtrøyene har spilt i Premier League sammenhengende siden 1951. Frank Lampard overtok som Everton-manager i slutten av januar, men har ikke klart å få Everton-skuta på rett kjøl.

Seks av åtte PL-matcher under Lampards ledelse har endt med tap, og Everton har ikke noe enkelt program i innspurten. Leicester, Liverpool, Chelsea er blant kampene som står igjen.

Manchester United henger fremdeles med i kampen om fjerdeplassen. 

Helgens Premier League-runde:

Fredag:

  • Newcastle - Wolverhampton kl. 21.00

Lørdag:

  • Everton - Manchester United kl. 13.30

  • Arsenal - Brighton kl. 16.00

  • Watford - Leeds kl. 16.00

  • Southampton - Chelsea kl. 16.00

  • Aston Villa - Tottenham kl. 18.30

Søndag:

  • Norwich - Burnley kl. 15.00

  • Brentford - West Ham kl. 15.00

  • Leicester - Crystal Palace kl. 15.00

  • Manchester City - Liverpool kl. 17.30

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler