oddsen

CL: Barcelona jakter seier for ikke å havne i trøbbel igjen

Barcelona røk ut i gruppespillet i Champions League i fjor. I kveld er de kjempefavoritter på Oddsen når Inter kommer til Camp Nou.

SPENNING: I kveld er det duket for fotballmoro med åtte Champions League-kamper på menyen.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:12. oktober 2022Endret:3. januar 2023

For første gang på 21 år klarte ikke Barcelona å ta seg videre fra gruppespillet i fjor. Spanjolene endte på tredjeplass i pulja og gikk dermed inn i sluttspillet i Europa League. Der røk de ut i kvartfinalen mot Eintracht Frankfurt.

Da Inter og Barcelona møttes i Italia i forrige uke, vant Inter1-0. Hjemme på Camp Nou har imidlertid Barcelona vært sterke i høst og er foreløpig ubeseiret. Bayern München topper «dødens pulje» etter tre strake seire, Inter er på andre med syv poeng, mens «Barca» er på tredje med en seier og to tap. Nederst er Viktoria Plzen med null poeng.

På Oddsen er det 1,45 på Barcelona-seier, 4,60 på uavgjort og 6,20 på at Inter stikker av med alle poengene.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tottenham får tysk besøk

I pulje D er det uhyre jevnt før kveldens kamper. Sporting CP har seks poeng og topper tabellen. Bak portugiserne følger Tottenham og Eintracht Frankfurt med fire poeng hver. Marseille har tre og ligger sist i puljen.

I kveld spiller Tottenham hjemme mot Eintracht Frankfurt. Da lagene møttes i Tyskland sist uke, ble det 0-0.

Sporting CP får besøk av Marseille. Forrige uke vant Marseille 4-1. Den seieren trengte franskmennene som åpnet Champions League som innledet turneringen med to tap,

Jager poeng og scoringer

I kveld blir det garantert kjempetrøkk på Ibrox i Glasgow når Rangers møter Liverpool.
Det har ikke gått helt på skinner i Premier League for Liverpool. I Champions League står de med to seire på tre kamper. Kveldens motstander har tre strake tap og har så langt i høst ikke scoret i den gjeve turneringen.

Den andre kampen i denne puljen i kveld er Napoli - Ajax. Italienerne har full pott etter tre kamper, mens Ajax har to seire og ett tap.

Kveldens kamper:

 

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler