oddsen

CL: Blir Chelsea ett nummer for store for Lille?

Fjorårets Champions League-mester Chelsea er gigantiske oddsfavoritter i åttedelsfinalen mot Lille. Og kan Villarreal hamle opp med Juventus?

ÅTTEDELSFINALER: Tirsdag og onsdag er det åttedelsfinaler i Champions League.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:21. februar 2022Endret:3. januar 2023

Regjerende Champions League-mester Chelsea får besøk av Lille tirsdag kveld. Chelsea har tapt terreng i toppen i Premier League etter fem uavgjort og to tap i desember og januar.

Men nå er London-laget som ligger på tredjeplass i Premier League tilbake på vinnersporet. I helgen ble det 1-0 borte mot Crystal Palace. 

Solide på hjemmebane

Chelsea har dessuten gjort det skarpt i turneringer denne sesongen. De er også i ligacupfinalen mot Liverpool og åttedelsfinalen i FA-cupen. Og nylig vant de VM for klubblag etter å ha slått brasilianske Palmeiras 2-1 i finalen.

Chelsea og Lille møttes i gruppespillet i Champions League sesongen 2019/20. Chelsea vant 2-1 både hjemme og borte. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Lille ligger på 11. plass i Ligue 1. Fredag spilte de 0-0 mot Metz. Lille vant sin gruppe i CL, ett poeng foran Salzburg. Lille har vært i åttedelsfinale i Champions League kun én gang tidligere. Det var i 2006/07, og da tapte de 2-0 sammenlagt mot Manchester United. 

I skrivende stund er oddsen på Chelsea-seier 1,30, uavgjort 3,05, mens den er på 9,50 for Lille-seier (oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Villarreal kommer fra storseier

Tirsdagens andre åttedelsfinale er Villarreal mot Juventus. Dette er to lag som aldri har spilt mot hverandre tidligere.

Dette er tredje gang spanjolene spiller åttedelsfinale i Champions League. Motstander Juventus er i sin 18 åttedelsfinale,den åttende på rad. 

Villarreal er på sjetteplass i La Liga. I helgen vant gultrøyene 4-1 borte mot Granada. Danjuma satte inn tre av scoringene.

Juventus spilte 1-1 i byderbyet mot Torino og er på fjerdeplass i Serie A. 

I skrivende stund er Villarreal knepne favoritter på Oddsen. Det er 2,50 i odds på hjemmeseier, 3,05 på uavgjort og 2,95 på seier til Juventus (oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Tirsdag:

  • Chelsea - Lille kl. 21.00 (TV2 Sport 1)

  • VIllarreal - Juventus (TV2 Sport Premium)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler