oddsen

CL: Barcelona skjelver - kan ryke ut i kveld

Barcelona er i kjempetrøbbel og risikerer å ryke ut av Champions League i kveld. Trolig må de vinne mot Bayern München for å avansere fra gruppespillet.

STJERNESMELL: Skulle et lag som Barcelona ryke ut av Champions League allerede nå, er det nok mange som mener turneringen er én viktig attraksjon fattigere - mens andre kanskje puster lettet ut.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:6. desember 2021Endret:3. januar 2023

Tirsdag kveld ble det klart at Milan og Porto ikke gikk videre fra gruppe B, hvor det var uhyre jevnt på plassene bak suverene Liverpool, som slo Milan 2-1 på bortebane. Porto tapte 1-3 mot Atletico Madrid. Dermed slår spanjolene følge med Liverpool til utslagsrundene.

Champions League på Oddsen

Tøft for Barcelona

I kveld står Barcelona i fare for å ryke ut. De spiller mot Bayern München som allerede har vunnet gruppa og er videre. Tyskerne har fem strake seire i Champions League, og i Bundesliga har de kun ett hjemmetap denne sesongen, så her får katalanerne virkelig noe å bryne seg på.

Barcelona er på andreplass, to poeng foran Benfica, som møter Dynamo Kiev som er uten mulighet til å gå videre. Vinner Benfica, må Barcelona slå Bayern München for å gå videre. Uavgjort er ikke nok, Benfica er nemlig foran spanjolene på innbyrdes oppgjør.

 


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kjemper om andreplassen

I gruppe G kjemper Lille og Salzburg om gruppeseieren. Lille tar den om de slår Wolfsburg. Salzburg får besøk av Sevilla.

Manchester United er allerede klare for avansement. Ralf Rangnick og United spiller hjemme mot Young Boys. Atalanta og Villarreal gjør opp om andreplassen i gruppa, Villarreal er ett poeng foran italienerne før kveldens kamp.

Onsdag:

  • Juventus – Malmö kl. 18.45 (TV2 Play)

  • Zenit – Chelsea kl. 18.34

  • Bayern München – Barcelona kl. 21.00 (TV2 Sport 1)

  • Benfica – Dinamo Kiev kl. 21.00 (TV2 Play)

  • Atalanta – Villarreal kl. 21.00 (TV2 Play)

  • Manchester United – Young Boys kl. 21.00  (TV2 Play)

  • Salzburg – Sevilla kl. 21.00 (TV2 Play)

  • Wolfsburg – Lille kl. 21.00 (TV2 Play)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler