Atletico Madrid slo ut United sist - nå venter City

Atletico Madrid slo ut United sist - nå venter City

TRØKK: Denne uken er det spenning på Oddsen, med blant annet kvartfinaler i Champions League.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Atletico Madrid slo ut United sist - nå venter City

Tirsdag og onsdag spilles kvartfinalene i Champions League. Manchester City og Liverpool er de to heteste favorittene på Oddsen.

Tirsdag spilles Manchester City-Atlético Madrid og Benfica-Liverpool. Onsdag er det Villarreal-Bayern München og Chelsea-Real Madrid.

Nok en Manchester-skalp?

Atlético Madrid slo ut Citys byrival Manchester United i forrige runde. Denne gangen går turen til Ethiad, og det er Manchester City som får favorittstempelet. Oddsen på City-seier er 1,35, uavgjort 4,70, mens oddsen på seier til Atletico Madrid er på 8,50. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Tirsdagens andre kamp er Benfica-Liverpool. Jürgen Klopps menn slo ut Inter i forrige runde. Liverpool vant 2-0 borte, og i returkampen på Anfield vant italienerne 1-0. Benfica tok seg videre på bekostning av Ajax. Portugiserne spilte 2-2 borte og vant 1-0 i Amsterdam.

Oddsen på Liverpool-seier er 1,37, den er 4,90 på uavgjort og 7,35 på seier til Benfica.

Møttes også forrige sesong

Onsdag får Chelsea besøk av Real Madrid.

Forrige sesong møttes disse lagene i semifinalen i Champions League.  Chelsea vant 3-1 sammenlagt. Chelsea slo ut Lille i forrige runde, London-klubben vant 2-0 hjemme og 2-1 borte. Real Madrid slo ut Paris St. Germain i forrige runde. Spanjolene tapte 1-0 borte og vant 3-1 hjemme.

Oddsen på Chelsea-seier er 2,05, uavgjort 3,30 og 3,60 på seier til Real Madrid.

- Det er en stor utfordring, men det er også mye spenning rundt denne kampen. Vi vet hva som kommer. Det kommer til å bli en spennende kamp og tøff utfordring, sier Chelsea-manager Thomas Tuchel til uefa.com.

Onsdagens andre kvartfinale er Villarreal mot Bayern München. Dette er første gang siden 2009 spanjolene er i kvartfinalen. Villarreal slo ut Juventus i forrige runde (4-1 sammenlagt), mens Bayern München tok seg videre på bekostning av Salzburg (8-2 sammenlagt.

Her er oddsen 1,58 på seier til Bayern, 4,20 på uavgjort og 5,10 for seier til Villarreal.

Tirsdag:

  • Manchester City - Atletico Madrid kl. 21.00 (TV2 Sport 1)
  • Benfica - Liverpool kl. 21.00 (TV2 Sport Premium 1)

Onsdag:

  • Chelsea - Real Madrid kl. 21.00 (TV2 Sport 1)
  • Villarreal - Bayern München kl. 21.00 (TV2 Sport Premium 1)