oddsen

CL-kvartfinaler: City og Liverpool megafavoritter på Oddsen

Tirsdag og onsdag spilles kvartfinalene i Champions League. Manchester City og Liverpool er de to heteste favorittene på Oddsen.

TRØKK: Denne uken er det spenning på Oddsen, med blant annet kvartfinaler i Champions League.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:2. april 2022Endret:3. januar 2023

Tirsdag spilles Manchester City-Atlético Madrid og Benfica-Liverpool. Onsdag er det Villarreal-Bayern München og Chelsea-Real Madrid.

Nok en Manchester-skalp?

Atlético Madrid slo ut Citys byrival Manchester United i forrige runde. Denne gangen går turen til Ethiad, og det er Manchester City som får favorittstempelet. Oddsen på City-seier er 1,35, uavgjort 4,70, mens oddsen på seier til Atletico Madrid er på 8,50. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Tirsdagens andre kamp er Benfica-Liverpool. Jürgen Klopps menn slo ut Inter i forrige runde. Liverpool vant 2-0 borte, og i returkampen på Anfield vant italienerne 1-0. Benfica tok seg videre på bekostning av Ajax. Portugiserne spilte 2-2 borte og vant 1-0 i Amsterdam.

Oddsen på Liverpool-seier er 1,37, den er 4,90 på uavgjort og 7,35 på seier til Benfica.

Møttes også forrige sesong

Onsdag får Chelsea besøk av Real Madrid.

Forrige sesong møttes disse lagene i semifinalen i Champions League.  Chelsea vant 3-1 sammenlagt. Chelsea slo ut Lille i forrige runde, London-klubben vant 2-0 hjemme og 2-1 borte. Real Madrid slo ut Paris St. Germain i forrige runde. Spanjolene tapte 1-0 borte og vant 3-1 hjemme.

Oddsen på Chelsea-seier er 2,05, uavgjort 3,30 og 3,60 på seier til Real Madrid.

- Det er en stor utfordring, men det er også mye spenning rundt denne kampen. Vi vet hva som kommer. Det kommer til å bli en spennende kamp og tøff utfordring, sier Chelsea-manager Thomas Tuchel til uefa.com.

Onsdagens andre kvartfinale er Villarreal mot Bayern München. Dette er første gang siden 2009 spanjolene er i kvartfinalen. Villarreal slo ut Juventus i forrige runde (4-1 sammenlagt), mens Bayern München tok seg videre på bekostning av Salzburg (8-2 sammenlagt.

Her er oddsen 1,58 på seier til Bayern, 4,20 på uavgjort og 5,10 for seier til Villarreal.

Tirsdag:

  • Manchester City - Atletico Madrid kl. 21.00 (TV2 Sport 1)

  • Benfica - Liverpool kl. 21.00 (TV2 Sport Premium 1)

Onsdag:

  • Chelsea - Real Madrid kl. 21.00 (TV2 Sport 1)

  • Villarreal - Bayern München kl. 21.00 (TV2 Sport Premium 1)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler