oddsenvinnerhistorie

CL-semi: Liverpool gedigne oddsfavoritter mot Villarreal

Manchester City og Real Madrid sørget for et fyrverkeri av en semifinale tirsdag. Kan Liverpool og Villarreal følge opp i kveld?

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:27. april 2022Endret:3. januar 2023

Tirsdag vant Manchester City 4-3 mot Real Madrid i en særdeles underholdende kamp. I kveld får Liverpool besøk av Villareal.

Dette er Liverpools tredje semifinale i Champions League på fire sesonger. Villarreal har ikke statistikken med seg mot engelske lag. Samtlige 12 kamper mot lag fra balløya i Champions League har endt med tap.

Møttes i semifinalen i Europa League 

Hjemme har Liverpool vunnet syv av 21 kamper mot spanske lag, åtte kamper har endt uavgjort og seks med tap.

Liverpool og Villarreal har bare møttes én gang tidligere. Det var i semifinalen i Europa League i 2015/16-sesongen. Adrian Lopez scoret kampens eneste mål da Villareeal vant hjemme. På Anfield slo Liverpool tilbake og vant 3-0 etter selvmål av Bruno Soriano og scoringer av Adam Lallana og Daniel Sturridge. Liverpool tapte finalen mot Sevilla og manager Unai Emery, som nå altså er manager for Villarreal.

Liverpool er storfavoritter på Oddsen. Det er 1,30 på seier til Klopp & Co, 5,20 på uavgjort og 9,35 på Villarreal-seier.

- Ville ha vært noe galt

- Det kommer til å bli veldig, veldig vanskelig mot Villarreal, men dette er semifinale i Champions League. Hvis ikke det var vanskelig der, ville noe ha vært galt, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp til uefa.com.

Villarreal har overbevist og slått ut både Juventus og Bayern München på vei til semifinalen. Nå venter et nytt storlag.

- For å oppnå noe, må du gjøre viktige ting og slå favorittene. Den kampen mot Juventus ga oss mye selvtillit. I semifinalen må vi skape sjanser. Liverpool er et veldig bra lag, sier Villarreal-manager Unai Emery til uefa.com.

I kveld kl. 21.00: Liverpool - Villarreal (TV2 Sport 1)

 

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler