oddsen

Champions League-semi: City kjempefavoritter mot Real Madrid

Manchester City har aldri vunnet Champions League. Tirsdag er de giga-favoritter i semifinalen hjemme mot Real Madrid, som på sin side har vunnet turneringen hele 13 (!) ganger.

GIGANTMØTE: Manchester City og Real Madrid møtes i den ene semifinalen i Champions League.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:25. april 2022Endret:3. januar 2023

Denne uken er det duket for semifinaler i Champions League. Tirsdag er det Manchester City - Real Madrid, og onsdag spilles Liverpool - Villarreal.

Returoppgjørene spilles neste uke.

Jakter finaleseier nummer 14

Først ut er altså Manchester City mot Real Madrid tirsdag kveld. City har aldri vunnet Champions League, men nærmer seg stadig. I fjor var Manchester City i en helengelsk finale mot Chelsea. London-klubben vant 1-0 etter scoring av Kai Havertz rett før pause.

De tre siste kampene mellom disse to lagene har endt med to seire til City og én uavgjort. Lagene møttes i semifinalen også sesongen 2015/16. Det ble 0-0 i Manchester, og 1-0 til spanjolene i Madrid etter et selvmål av Fernando.

Real Madrid har vunnet Champions League til sammen 13 ganger (turneringen het Serievinnercupen frem til sesongen 1992/93). Forrige gang spanjolene løftet troféet var i 2018 da de slo Liverpool i finalen. 

City favoritter

På Oddsen er Manchester City store favoritter. Oddsen er 1,45 på seier til Pep Guardiola & Co, 4,60 på uavgjort og 6,20 i seier til Real Madrid.
(Husk at oddsen kan endre seg frem mot kampstart).

Tirsdag kl. 21.00: Manchester City - Real Madrid

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler