oddsen

CL-semi i kveld: Klarer Villarreal å snu det mot Liverpool?

Liverpool vant 2-0 i det første semifinaleoppgjøret mot Villarreal. Spanjolene har med andre ord litt av en oppgave foran seg i kveldens returkamp.

SPANSK-ENGELSK OPPGJØR: Villarreal og Liverpool gjør opp om finaleplass i Champions League.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:2. mai 2022Endret:3. januar 2023

Liverpool vant 2-0 i den første semifinalekampen som ble spilt på Anfield. Jordan Henderson ga Liverpool ledelsen, mens Sadio Mané scoret 2-0-målet. Tirsdag møtes lagene igjen i Spania. Villarreal har en formidabel oppgave foran seg.

Oddsen: Villarreal - Liverpool kl. 21.00 i kveld

Oddsen på Villarreal-seier er 4,40, uavgjort 3,95, mens det er 1,70 på seier til Liverpool (husk at oddsen kan endre segn inn mot kampstart).

Hvilte spillere

I helgen tapte Villarreal 2-1 mot Alavés i La Liga. Unai Emery hadde gjort mange endringer fra elleveren som startet mot Liverpool i midtuka. 

Liverpool som kjemper mot Manchester City om Premier-tittelen vant 1-0 borte mot Newcastle. Også Jürgen Klopp startet med stjernespillere på benken. Mohamed Salah, Thiago og Fabinho kom alle utpå i andreomgang, mens Trent Alexander-Arnold ikke kom på banen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.– Skal teste dem mye mer

Villarreal har ikke tapt på hjemmebane siden november i fjor. Da ble det tap mot Barcelona i La Liga og Manchester United i Champions League.

Villarreal-manager Unai Emery sier de skal prøve å gjøre det vanskelig for Liverpool på spanjolenes hjemmebane Estadio de la Cerámica.

Oddsen: Villarreal - Liverpool kl. 21.00 i kveld

– Defensivt sto vi i mot så godt vi kunne i det første oppgjøret, så vi skulle få muligheter i returkampen. Det vil bli annerledes på la Cerámica. Vi skal teste dem mye mer, sier Unai Emery til uefa.com.

Klopp understreker at ingenting er avgjort før tirsdagens match er spilt.

– Vi leder 2-0, det er bedre enn før første kamp. Men vi vet vi ikke er videre ennå, sier Jürgen Klopp til uefa.com

Champions League-finalen spilles i Paris lørdag 28. mai. 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler