oddsen

Community Shield: Får Haaland sin debut mot Liverpool?

Seriestart i Premier League nærmer seg med stormskritt. Lørdag er det klart for "oppvarming" til årets sesong med Community Shield, der Manchester City møter Liverpool.  

ENDELIG: Snart braker det løs med Premier League igjen. Lørdag sparkes sesongen i gang for de beste lagene i England, med Community Shield.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:25. juli 2022Endret:3. januar 2023

Community Shield er kampen mellom forrige sesongs seriemester i Premier League (Manchester City) og vinneren av FA-cupen (Liverpool).

Kampen spilles på Leicester City's King Power Stadium lørdag, med avspark kl. 18.00.

Manchester City har vunnet Community Shield seks ganger tidligere, mens Liverpool har vunnet hele 15 ganger. City vant senest i 2019, Liverpool i 2006.

Manchester City spilte Community Shield også i fjor, men ble da slått 1 - 0 av Leicester City.

I 2019 møttes også årets lag i Community Shield. Den gangen ble stillingen 1 - 1 etter ordinær tid, noe som førte til ekstraomganger og endte i straffesparkkonkurranse. Manchester City vant straffesparkkonkurransen 5 - 4 og gikk seirende ut av kampen.

De to managerne er de samme som i 2019 og flere av spillerne er også de samme. For norske fotballfans er det kanskje ekstra spesielt at man i angrep hos de lyseblå sannsynligvis vil finne den norske superspissen Erling Braut Haaland.

Norsk stjerne-spiss debuterer i lyseblått

I juli i år ble Erling Braut Haaland offisielt Manchester City-spiller. Siden han kom dit har klubben bare spilt treningskamper. Likevel har spiss-juvelen fra Jæren allerede rukket å vise seg frem. Natt til søndag, norsk tid, fikk Haaland debuten sin i lyseblått og brukte bare 12 minutter ute på banen før han scoret ved første mulighet.

Community Shield blir den første ordinære kampen Manchester City spiller med Haaland på laget. Får jærbuen spille i storoppgjøret, og scorer han i sin første ordinære kamp for Manchester City?

Lørdag 30. juli kl. 18.00 får vi svaret.

Hvilket lag tar sesongens første trofé? Manchester City eller Liverpool?

Spill på Langoddsen før kampen og på Liveoddsen under kampen!

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler