oddsen

I kveld: Nytt Glimt-sjokk for Mourinho?

José Mourinho og Roma fikk seg en nesestyver da de møtte Bodø/Glimt i gruppespillet i Conference League. Torsdag møtes lagene igjen i kvartfinalen på Aspmyra.

KVARTFINALE NESTE: Amahl Pellegrino og Glimt møter Roma i torsdagens kvartfinale i Europa Conference League.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:6. april 2022Endret:3. januar 2023

Roma røk på en kjempesmell da lagene møttes på Aspmyra i fjor høst. Glimt sjokkerte Mourinho & Co. og vant 6-1 Oppgjøret i Roma endte 2-2.

Europa Conference League på Oddsen

På Oddsen er det Roma som er favoritter. Oddsen er 1,87 på seier til Roma, 3,75 på uavgjort og 3,75 på Glimt-seier. (Oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Uten tap i gruppespillet

Bodø/Glimt suste gjennom gruppespillet uten tap. I sluttspillet har Glimt slått ut Celtic og Alkmaar - og er i sin aller første kvartfinale i en europeisk turnering.

Med syv scoringer er Roma-spiss Tammy Abraham er toppscorer i Europa Conference League. Glimt-spillerne Ola Solbakken og Amahl Pellegrino har henholdsvis seks og fem scoringer.

Vinneren av denne kampen møter vinneren av Leicester og PSV i semifinalen som spilles 28. april og 5. mai. Finalen spilles i Tirana, Albania 25. mai. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kun én seier i England

Leicester åpner med hjemmekamp i sin kvartfinale mot PSV. Leicester kommer fra 1-1 borte mot Manchester United i Premier League. PSV kjemper i toppen av den nederlandske æresdivisjonen spilte 3-3 mot Twente. Oddsen på seier til Leicester er 2,10, uavgjort 3,50 og 3,25 på seier til PSV.

PSV har en dårlig statistikk borte mot engelske lag med kun én seier på ti forsøk. Den kom borte mot Tottenham i UEFA-cupen i 2007/2008-sesongen. PSV vant 6-5 på straffesparkkonkurranse.

Bunnsolide hjemme

Marseille får besøk av PAOK. Marseille har ikke tapt på sine seks siste hjemmekamper i europacupen, så her får PAOK noe å bryne seg på. Oddsen på Marseille -seier er 1,38, uavgjort 4,50, mens oddsen på seier til PAOK er på 8,00.
Europa Conference League på Oddsen

Den siste kvartfinalen er mellom Feyenoord og Slavia Praha. Også disse to lagene møttes i gruppespillet. Feyenoord vant 2-1 hjemme i Rotterdam, mens kampen i Praha endte 2-2.

Dette er Feyenoords første kvartfinale i en europeisk turnering siden de vant UEFA-cupen sesongen 2001/2002. Oddsen på Feyenorrd-seier er 1,65, uavgjort 4,00 og 4,70 på seier til Slavia Praha.

  • Leicester - PSV kl. 21.00 (Vsport3)

  • Bodø/Glimt - Roma kl. 21.00 (Viasat 4)

  • Feyenoord - Slavia Praha kl. 21.00 (Vsport 2)

  • Marseille - PAOK kl. 21.00 (Viaplay)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler