oddsen

29 år siden sist: Bodø/Glimt er favoritter til å vinne cupen

Tom Kåre Staurvik og Bent Inge Johnsen scoret målene sist Bodø/Glimt vant cupen i 1993. Nå er Glimt favoritter til å stikke av med kongepokalen. 

I SIGET: Hugo Vetlesen er i flyten om dagen. Søndag er det kvartfinale i cupen hjemme mot Lillestrøm.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:17. mars 2022Endret:3. januar 2023

I helgen spilles kvartfinalene i cupen. Vi må skru tiden 29 år tilbake for å finne forrige gang Bodø/Glimt kunne juble for kongepokalen. Da slo Glimt Strømsgodset 2-0 i finalen etter scoringer av Tom Kåre Staurvik og Bent Inge Johnsen.

Glimt vant cupen også i 1973. Nå er gultrøyene - som torsdag ble klare for kvartfinalen i Conference League - oddsfavoritter til å stikke av med kongepokalen.

Her er vinneroddsen (kan forandre seg):

 • Bodø/Glimt 2.85

 • Molde 3.50

 • Viking 5.00

 • Lillestrøm 12.00

 • Sarpsborg 15.00

 • Sandnes Ulf 15.00

 • Strømsgodset 15.00

 • KFUM 20.00

Kanarifuglene til Aspmyra

Men først skal kvartfinalene spilles. Søndag kveld får Bodø/Glimt besøk av Lillestrøm. Matchen vises direkte på NRK1. Glimt gikk videre på walkover mot Aalesund, mens kanarifuglene slo Nardo 4-0 borte etter to scoringer av Tom Peder Pettersson, Akor Adams og Pål André Helland (2).

Oddsen for Bodø/Glimt-seier er 1,55, uavgjort 4,20 og LSK-seier 5,40 (kan forandre seg frem til kampstart).

Den andre kvartfinalen som spilles søndag er Molde-Sarpsborg. Moldenserne slo Odd 3-2 i 4. runde, også det hjemme på Aker stadion. Kristoffer Haugen, Eirik Ulland Andersen og David Fofana scoret for Molde, mens Filip Rønningen Jørgensen og Gilli Rolantsson Sørensen satte inn en hver for Odd. Her er det Molde som er favoritter på Oddsen, 1,55 på Molde-seier, 4,10 på uavgjort og 5,50 på Sarpsborg. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny Kåffa-bragd? 

To lag fra OBOS-ligaen er i kvartfinalen i cupen. Det ene er KFUM som vant 1-0 mot Brann i forrige runde. Bilal Nije scoret kampens eneste mål. Lørdag kommer Viking som vant 2-0 over Kongsvinger i 4. runde. Zlatko Tripic og Samuel Fridjonsson sto for scoringene.

Kvartfinalen spilles for øvrig på Vålerengas hjemmebane Intility Arena. Oddsen på Kåffa-seier er 6,10, uavgjort 4,20 og Viking-seier 1,50.

Det andre OBOS-laget i kvartfinalen er Sandnes Ulf. De sendte Start ut av cupen i forrige runde. Tommy Høiland scoret begge i 2-0-seieren.

Sandnes Ulf har fått hjemmekamp mot Strømsgodset. Drammenserne havnet i straffekonk-drama i 4. runde borte mot Raufoss. Det sto 0-0 ved ordinær tid. Ekstraomgangene endte 1-1 etter at Lars Jørgen Salvesen hadde gitt Godset ledelsen, før Gard Simenstad utliknet. 

Oddsen på Sandnes Ulf-seier er 2,45, uavgjort 3,50 og 2,65 på Godset. 

Lørdag:

 • KFUM - Viking kl. 16.15

 • Sandnes Ulf - Strømsgodset kl. 20.00

Søndag:

 • Molde - Sarpsborg kl. 16.15

 • Bodø/Glimt - Lillestrøm kl. 20.00 (NRK1)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler