sportoddsentipping

Denne uka står sportshøydepunktene i kø – sjekk vår komplette guide!

Elsker du sport? Denne uka får du sekken full.

FULLT PROGRAM: Håndballen har startet sitt sluttspill, hockeyen har kommet til finalene. Mens Norges to beste fotballag møtes søndag, pluss at det er en rekke store europeiske kamper. Denne uka er full av sportslige høydepunkter.Montasje: Norsk Tipping.Foto: NTB / Bildbyrån
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:16. april 2024Endret:18. april 2024

Vi er i midten av april, ukenummeret er 16. Ingenting spesielt med det, men er du nordmann som er glad i sport og spesielt lagidretter, så kommer høydepunktene på løpende bånd denne uka.

Uka har allerede tjuvstarta med NM-finalene i ishockey, Premier League-kamp og full Obos-runde. Men det er langt mer i vente.

Tirsdag

Åtte lag skal bli til fire i Champions League denne uka. De to første kvartfinalene spilles tirsdag kveld. I tillegg avsluttes helgas Eliteserie-runde først i kveld.

Onsdag

Våre to største fotballstjerner, Martin Ødegaard og Erling Haaland spiller begge for avansement i Champions League. Arsenal spilte 2-2 hjemme mot Bayern før returen i Tyskland. City på sin side spilte 3-3 borte i Madrid før returmøtet i Manchester.

Både Molde og Brann skal utover sommeren i europeiske kvalifiseringer, det er bakgrunnen for at begge spiller midtuke-kamper denne onsdagen.

Storhamar tok første stikk i hockeyens finaleserie mot Vålerenga foran 6000 tilskuere mandag. Onsdag er det duket for Vålerengas første finalekamp på nye Jordal. Kampen er for lengst utsolgt.

Håndball-sluttspillet for herrene startet opp i helga. Denne onsdagens spilles kamp 2 i de fire kvartfinaleseriene.

Casper Ruud spilte finale så sent som søndag. Nå er han klar for ATP Barcelona. Ruud spiller sin første kamp onsdag.

Tippekupongen har frist 17.55 onsdag kveld. De 12 kampene på kupongen er hentet fra Champions League, Eliteserien, Europa League og Conference League.

Tipp her

Torsdag

Ukas roligste dag? Ja, muligens, men det er mer enn nok å få med seg denne dagen også. Rema 1000-ligaen for kvinner har bare to runder igjen, den nest siste spilles torsdag. Fem kamper klokken 18.00 og én klokken 19.00.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

I fotball-verdenen er det kvartfinaler i Europa League og Conference League. Liverpool ligger under 3-0 før møtet med Atalanta i Italia, mens den ferske tyske mesteren Leverkusen reiser til London med en 2-0-ledelse før returen mot West Ham.

Dartens toppspillere har hatt en hektisk vår. Premier League har nådd den åttende runden og denne torsdagen er de på plass i Rotterdam.

Grunnspillet i NHL avsluttes også torsdag.

Fredag

Fredag kveld har finaleserien flyttet seg tilbake til Hamar hvor det blir «mætt fjøs».

I Toppserien tjuvstartes runden med én kamp fredag kveld.

Hockey-landslaget er i gang med oppkjøringa til VM. Denne helgen spiller de to kamper mot Ungarn.

  • Toppserien 18.00: Lyn - LSK Kvinner (TV 2 Play)

  • NM-finale 19.00: Storhamar - Vålerenga (TV 2 Sport 1)

  • Treningskamp ishockey, 18.30: Ungarn - Norge

Lørdag

Helga er heftig med masse forskjellige på programmet. Vi begynner med det som skjer innIands. I Oslo blir det tilskuerrekord i Obos-ligaen. Lyn og Vålerenga spiller igjen på samme nivå. Lyns hjemmekamp er flyttet til nasjonalarenaen og Ullevaal er utsolgt.

Seks andre kamper fra Obos-ligaen spilles 16.00.

I Toppserien spilles det fire kamper lørdag. I Bergen er det også derby på programmet når Åsane får besøk av Brann.

Lørdagen er dagen med flest kamper også nedover i divisjonene. Både i Postnord- og Norsk Tipping-ligaen spilles det en rekke kamper lørdag.

Hørt denne?

På balløya er det både serie og cup på programmet. Arsenal gikk på en smell forrige helg. Seint lørdag kan de snike seg forbi City, hvis de vinner. Det spilles også to andre Premier League-kamper denne lørdagen.

City på sin side er opptatt med semifinale i FA-cupen. Haaland og de lyseblå møter Chelsea på Wembley.

Semifinaler er det også i kvinnenes Champions League. En rekke nordmenn skal i aksjon. Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engens Barcelona møter Guro Reitens Chelsea. Den andre semifinalen er helfransk mellom Lyon og PSG.

Stanley Cup-sluttspillet starter også denne lørdagen. Sover du dårlig om natta vil det være flust av sluttspillskamper fra NHL du kan følge i stedet.

Utvalgte høydepunkter:

Elleve engelske kamper og Lyn - Vålerenga utgjør Lørdagskupongen i Tipping.

Tipp her.

Søndag

Søndag er det bare å stille inn vekkerklokka hvis du vil få med deg alt. 09.00 går starten i Kina Grand Prix. Max Verstappen er den store favoritten i Shanghai.

Vi er bare i april, men det er en gullkamp på programmet. Bodø/Glimt og Molde var de to desidert største favorittene til å vinne Eliteserien før det hele startet. De to favorittene har begge åpnet med full pott. Søndag møtes de til en tidlig gullduell på Aspmyra.

Åtte (!) Eliteserie-kamper spilles denne søndagen, så samtlige lag skal i aksjon på samme dag.

På Jordal blir det finale 4 mellom Vålerenga og Storhamar, mens overraskelseslaget Coventry møter Manchester United i den andre semifinalen i FA-cupen.

Fire Premier League-kamper spilles også. Liverpool må vinne borte mot Fulham skal det være håp om tittel.

Er du sykkelinteressert kanskje? Det er en klassiker på programmet denne søndagen. Liége-Bastogne-Liége.

Rema 1000-ligaen kvinner spiller sin siste serierunde og alle sju kampene går samtidig.

Helga avsluttes med El Classico fra Spania. Real Madrid mot Barcelona. Et av verdens største derbyer. Hovedstadslaget har åtte poengs forsprang med sju kamper igjen.

I Tyskland møter den ferske seriemesteren Bayer Leverkusen Borussia Dortmund til kamp søndag. I Frankrike er storkamp parallelt med El Clasico. PSG - Lyon er på programmet.

Utvalgte høydepunkter:

  • Formel 1 09.00: Kina Grand Prix (Viaplay)

  • Eliteserien 14.30: HamKam - Strømsgodset (TV 2 Play)

  • Eliteserien 17.00: Seks kamper direkte (TV 2 Play)

  • Eliteserien 19.15: Bodø/Glimt - Molde (TV 2 Sport 1)

  • NM-finale 19.15: Vålerenga - Storhamar (TV 2 Sport 2)

  • El Clasico 21.00: Real Madrid - Barcelona (TV 2 Play)

Det var noe - ikke nærheten av alt det spennende som skjer denne uka.

Eliteseriens åtte kamper og de fire fra Premier League utgjør Søndagskupongen.

Her kan du tippe

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler