oddsensport

Dette skjer i EM søndag

Gruppe A spiller sine siste kamper.

VIDERE: Sveits og Tyskland møtes søndag kveld i Frankfurt. Begge lag er allerede videre i EM.Shutterstock / Shutterstock.AI GeneratorShutterstock.AI Generator
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:22. juni 2024Endret:23. juni 2024

Det har vært noen nydelige dager med tre EM-kamper om dagen - på tre ulike tidspunkter. De fotballinteresserte har kunnet benke seg foran tven og sittet der i timesvis.

Men alle gode ting har en slutt. Sånn det er også i EM. Vi har nå kommet til stadiet hvor alle gruppene skal spille sine siste innledende kamper, og kampene fra samme gruppe går derfor parallelt.

Søndag er det to kamper på programmet begge med seint avspark:

  • 21.00: Sveits - Tyskland, direkte på NRK 1

  • 21.00: Skottland - Ungarn, direkte på NRK 2/3

Slik ser tabellen i gruppe A ut før den siste runda:

PlassLandPoeng+/-
1.Tyskland66
2. Sveits42
3. Skottland1-4
4.Ungarn0-4

Videre allerede

Både Tyskland og Sveits er sikret avansement før deres møtet med hverandre. Tyskland vil med sine seks poeng i banken dårligst bli nummer 2 i gruppa. Sveits kan bli skjøvet ned på en tredjeplass. Fire poeng vil uansett være godt nok til å videre som gruppetreer. Fire av seks gruppetreere går videre.

Tre poeng og minus 1 i målforskjell holdt til avansement for tre år siden. Da gikk Sveits videre som gruppetreer med fire poeng.

Sveits - Tyskland på Oddsen

Med avansementet i boks, åpner det for rullering på laget. Tyskland har stilt med samme startellever i begge kampene så langt.

Foruten spissbytte mellom Kwadwo Duah og Xherdan Shaqiri har Sveits også stilt med like lagoppstillinger.

Alt håp ikke ute

Skottland-Ungarn har gruppas andre kamp søndag kveld.

Norges overmenn fra kvalifiseringen fikk med seg ett poeng fra møtet med Sveits. Det poenget kan vise seg å være viktig. For med seier mot Ungarn skal det godt gjøres at de ikke er sikret avansement.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ungarn på sin side har en stor jobb foran jeg. Null poeng og minus fire i målforskjell er et tøft utgangspunkt, men alt håp er ikke ute.

Tre poeng må de ta skal det være noe håp om avansement. Aller helst bør de slå Skottland med mer enn ett mål.

Skottland - Ungarn på Oddsen

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler