oddsen

Dumpekandidat Brann kan gi Glimt gullhjelp

Søndag kan Bodø/Glimt ta seriegull. Da må de slå Rosenborg på Lerkendal - samtidig som et Brann i nedrykkstrøbbel må ta poeng mot Glimts gullrival Molde.

SPENNING I VENTE: Erik Botheim og Patrick Berg kan sikre seriegullet søndag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:25. november 2021Endret:3. januar 2023

Før helgens runde er Glimt fem poeng foran Molde. Viking på tredje følger tre poeng etter Molde. Bodø/Glimt kan altså sikre seriegullet to runder før slutt om de vinner mot Rosenborg - og får hjelp av Brann mot Molde.

Eliteserien på Oddsen

Da blir det gullreprise for Kjetil Knutsens menn. Knutsen, som er ønsket som Åge Hareides erstatter i Rosenborg, uttalte denne uken at han skal avgjøre sin trenerfremtid når "tiden er inne". 

RBK er fem poeng bak Viking som ligger på bronseplass. Med andre ord er det bare tre poeng som gjelder for Hareide & Co. søndag. Rosenborg kommer fra 1-4-tap mot Molde, mens Bodø/Glimt slo Lillestrøm 2-0 i forrige runde. Torsdag slo de CSKA Sofia 2-0 i Europa Conference League. Det var Glimts 22. kamp på rad uten tap i alle turneringer. 

Kveldskamp i Bergen

Skulle Glimt slå RBK søndag ettermiddag, går de noen nervepirrende timer i møte etter kampen. Brann - Molde har nemlig avspark kl. 19.00, mens de andre kampene søndag spilles kl. 17.00. 

Eliteserien på Oddsen

Gjenstående kamper for tetduoen:

Bodø/Glimt: Rosenborg (B), Brann (H), Mjøndalen (B)

Molde: Brann (B), Lillestrøm (H), Haugesund (B) Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Thriller i bunn

Også i bunnen er spenningen til å ta og føle på. Stabæk, Mjøndalen og Brann kjemper om å unngå direkte nedrykk. Akkurat nå er det Stabæk som ligger på kvalifiseringsplassen.

Av de tre bunnlagene er det bare bærumslaget som fortsatt har muligheten til å sikre plassen. Men da er det mange resultater som må gå i bæringenes favør de tre siste rundene. 

Bunntrioens gjenstående kamper:

Stabæk: Tromsø (B). Rosenborg (H), Odd (B)

Mjøndalen: Sarpsborg (H), Vålerenga (B), Bodø/Glimt (H)

Brann: Molde (H), Bodø/Glimt (B), Sarpsborg (H)
 

Lørdag:

  • Lillestrøm – Strømsgodset kl. 18.00 (Max)

  • Odd – Vålerenga kl. 18.00 (TVNorge)

Søndag:

  • Rosenborg – Bodø/Glimt kl. 17.00 (TVNorge)

  • Haugesund – Sandefjord kl. 17.00 (discovery+)

  • Kristiansund – Viking kl. 17.00 (discovery+)

  • Mjøndalen – Sarpsborg 08 kl. 17.00 (discovery+)

  • Tromsø – Stabæk kl. 17.00 (discovery+)

  • Brann – Molde kl. 19.00 (Eurosport Norge)

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler