eurojackpotvinnerhistorie

Danske dro i land 165 mill. - to norske tredjepremievinnere

En danske tok hele førstepremiepotten alene og vant 165 523 505 kroner i Eurojackpot fredag. To nordmenn vant hver sin tredjepremie på 1 506 785 kroner.

DEJLIG PREMIE: En danske vant 165 millioner kroner i Eurojackpot.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:19. august 2022Endret:3. januar 2023

Det er bare noen uker siden en dansk spiller vant 1 217 976 000 kroner i Eurojackpot. Det er den hittil største premieutbetalingen i spillets historie. 

Fredag ble det igjen Eurojackpot-jubel hos en dansk spiller. Vedkommende hanket nemlig inn hele førstepremiepotten alene og vant 165 523 505 kroner.

Fire tyskere vant hver sin andrepremie på 4 007 685 kroner, mens to nordmenn vant hver sin tredjepremie på 1 506 785 kroner. Den ene vinneren er fra Stavanger i Rogaland, og den andre er fra Asker i Viken.

- Veldig kjekt

Mannen fra Stavanger fikk telefonen mens han og kona satt og så Karsten Warholm ta EM-gull.

- Dobbel glede, skrek kona i bakgrunnen.

- Dette er veldig kjekt, sier Stavanger-mannen. Han sier noe av pengene skal gå til barna. I tillegg kommer han trolig til å bruke en slump på hytta.

Mannen kjøpte kupongen på mobilen.

- Er det sant? Noe så moro. Nå svetter jeg, sier Asker-mannen, som satt hjemme med familien da vi ringte.

- Jeg har laget nummeret deres, så jeg så det var fra Norsk Tipping. Nå er jeg kjempeglad. Dette var bare så utrolig moro, sier mannen.

Han kjøpte kupongen på mobilen.

Kveldens tallrekke så slik ut:

13 - 32 - 41 - 4 - 39

Stjernetall: 6 - 8

- Hadde ikke svidd seg

Den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner gikk denne fredagen til en mann fra Hamarøy i Nordland. Han var opptatt med å tilberede fredagstacoen og svarte ikke på første oppringning. På andre forsøk fikk vi napp.

- Dette hadde jeg ikke forventet, sa mannen etter å ha fått vite at han var blitt millionær.

- Du høres veldig rolig ut.

- Nja, det høres kanskje sånn ut, men pulsen gikk opp noen hakk nå. Det tar nok litt tid før jeg forstår dette, for det er mye penger. Jeg står midt i middagslagingen, så jeg må bare gå og skru ned plata litt, sier mannen, mens vi fremdeles har ham på øret.

- Det hadde ikke svidd seg, det sto på lav varme, humrer han.

Mannen forteller at han kommer til å bruke pengene til huskjøp.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobilen.

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver tirsdag og fredag

Neste trekning i Eurojackpot er tirsdag 23. august. Førstepremiepotten er på ca 98 millioner kroner mens andrepremiepotten er på ca. 12 millioner kroner. I tillegg har vi som alltid den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner her i Norge.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler