eurojackpot

Eurojackpot: Hva med 300 millioner rett før ferien?

Det er fort gjort å drømme seg bort når sola skinner og sommeren endelig er her, men hva gjør du hvis det plutselig dukker opp 300 millioner kroner på konto? Tirsdag kan jo faktisk det skje - hvis du har spilt Eurojackpot, da..

FERIEPLANER? Det er lov til å drømme seg bort.
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:10. juni 2022Endret:3. januar 2023

Det er ikke hver trekning 1. premiepotten i Eurojackpot blir vunnet, men det skjer. Og tirsdag er det samme sjanse som alltid. Da rommer 1. premiepotten ca. 304 millioner kroner. Det hadde vel mildt sagt vært en grei sum å ta med seg inn i ferien?

Fredagens nasjonale vinner

Fredag var det en mann fra Jessheim i 50-åra som ble trukket ut som den nasjonale vinneren av 1 million kroner. Han rakk å drømme seg bort allerede under vinnersamtalen samme kveld. I tillegg til å nedbetale konas motorsykkel, så mannen en mulighet for ekstra hygge med tiden.

– Jeg må nok unne meg en skikkelig ferie etter hvert.

Og kanskje ikke overraskende, så viser det seg faktisk at over 20% av Norsk Tippings spill-millionærer som bruker deler av pengepremien sin på ferie. 

LES OGSÅ: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Potten har bikka 300 millioner kroner

Før var Eurojackpot kun en trekning fredager. Nå er trekningen også tirsdager. Akkurat de samme reglene gjelder - dersom du får 5+2 rette, håver du inn 1. premiepotten. Får du 5+1, vinner du 2. premiepotten og så videre... Tirsdag 14. juni er de store pottene anslagsvis 304 millioner og 10 millioner kroner.

I tillegg - som fredager - kan man vinne 1 million kroner. Dette er en nasjonal premie som kun de norske spillerne kan drømme om å vinne. Vinneren eller vinnerne trekkes tilfeldig blant alle spilte rekker. Du trenger altså ingen rette tall for å vinne millionpremien i Eurojackpot. Både enkeltpersoner eller andelsbank/andelslag kan vinne millionpremien. Det blir med andre ord garantert udelt 1 million kroner her til lands.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler