oddsen

Brann-Jerv: Bergen skjelver før kveldens kvalikdrama

Brann og Jerv møtes i kvalik-finale onsdag. Beholder bergenserne plassen, eller rykker Jerv opp til Eliteserien for aller første gang?

JUBEL: David Møller Wolfe scoret da Brann sikret seg kvalikplassen søndag.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:13. desember 2021Endret:3. januar 2023

Brann lå på nedrykksplass store deler av sesongen, også før siste serierunde. Men etter at Brann vant 2-1 over Sarpsborg søndag - samtidig som Stabæk gikk på en smell (1-3) borte mot Odd, byttet Brann og Stabæk plass på tabellen.

Fotball på Oddsen

Det var de unge bergenserne David Wolfe og Aune Heggebø som satte inn Branns to uhyre viktige scoringer.

Brann er oddsfavoritter

Bæringene slår følge med Mjøndalen ned i OBOS-ligaen, mens Brann gjør og Jerv skal gjøre opp om den siste ledige plassen i Eliteserien. Onsdagens kvalifiseringskamp spilles på Intitily stadion i Oslo klokken 19.00.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.På Oddsen er det i skrivende stund Brann som er favoritter. Oddsen for Brann-seier er 1,70, uavgjort 3,75, mens den er 4,60 på at sørlendingene skal knipe den siste ledige plassen i neste års eliteserie. (Oddsen kan endre seg frem til kampstartt)

Jerv, som aldri har spilt i Eliteserien før, har vært i to opprykksfinaler tidligere. I 2015 ble det tap mot Start, og i 2016 tapte de mot Stabæk. 

Tredjeplass i OBOS

Jerv har hatt en god sesong i OBOS-ligaen og kjempet i toppen hele sesongen. Til slutt ble det tredjeplass på Jerv, som møtte KFUM i kvalifiseringskamp søndag. KFUM tok ledelsen, men Jerv utlignet mot slutten av andreomgang. Matchen måtte til slutt avgjøres med straffekonk, og den vant Jerv 5-3. Kristian Novak avgjorde med en frekk panenka-straffe.

Fotball på Oddsen

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler