oddsen

Eliteserien: Molde kan rykke fra i tabelltoppen

Molde troner øverst på tabellen i Eliteserien og har fortsatt ikke tapt en kamp på bortebane i årets sesong. Søndag reiser de til Release Arena der de skal spille mot Sandefjord Fotball.

KAN ØKE LEDELSEN: Molde troner øverst på tabellen i sesongens Eliteserie. Søndag har de muligheten til å rykke litt fra tabelltoer Lillestrøm.NTB
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:19. juli 2022Endret:3. januar 2023

Første avspark i Eliteseriens 15. runde er lørdag 23. juli kl. 16:00. To av lagene som er blant topp fem på tabellen tar imot hvert sitt bunnlag da Bodø/Glimt møter Jerv, og Rosenborg møter Tromsø. 

Søndag skal flere av lagene i årets Eliteserie ut i ilden. Hele fem kamper skal spilles fra kl. 18:00 søndag kveld. Molde og Viking, som begge er blant topp tre, skal spille hver sin bortekamp. Tabelljumbo Kristiansund BK spiller fortsatt for sesongens første seier, mens Tromsø og Sandefjord skal møte hver sin motstander blant tabellens topp fem.

Molde kan rykke fra i tabell-toppen

Molde reiser søndag til Sandefjord og Release Arena der de skal spille mot Sandefjord Fotball. Molde ligger på toppen av sesongens tabell og har med seier mot Sandefjord muligheten til å rykke litt fra tabelltoer Lillestrøm. Molde-klubben har kun to tap i årets Eliteserie sesong, men ingen av de er på bortebane.

Sandefjord har vunnet fem kamper hittil i sesongen og spilt flere gode kamper. I juni vant de oppgjøret mot tabelltreer Viking på bortebane. Laget fra Vestfold og Telemark har likevel tapt flere kamper enn de har vunnet i årets sesong.

I skrivende stund er det 1.75 i odds på Molde-seier, 4.10 på uavgjort, mens den er 3.90 på seier til Sandefjord. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Strømsgodset tar imot HamKam

Strømsgodset og HamKam ligger begge på midten av sesongens tabell. Begge lagene kommer fra et tap og en uavgjort kamp, men Strømsgodset har likevel vunnet seks kamper i årets Eliteserie, dobbelt så mange som HamKam.

Kun fire poeng skiller de to lagene som ligger på 6. og 10. plass før søndagens kamp. HamKam har kun en seier på bortebane så langt, mens Strømsgodset ikke har tapt på hjemmebane siden april. 

Strømsgodset er favoritter på Oddsen. I skrivende stund er det 1.90 på seier til drammenserne, 3.85 på uavgjort, mens den er 3.55 på seier til HamKam.

Lørdag: 

  • Bodø/Glimt - Jerv kl. 16.00 (ESN/TV 2 Play)

  • Rosenborg - Tromsø kl. 18.00 (ESN/TV 2 Play)

Søndag:

  • Vålerenga - Viking kl. 18.00 (ESN/TV 2 Play)

  • Sandefjord - Molde kl. 18.00 (ES+1/TV 2 Play)

  • Haugesund - Sarpsborg 08 kl. 18.00 (ES+2/TV 2 Play)

  • Kristiansund BK - Odd kl. 18.00 (ES+3/TV 2 Play)

  • Strømsgodset - HamKam kl. 20.00 (MAX/TV 2 Play)

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler