oddsen

Eliteserien: Aalesund får besøk av Bodø/Glimt

Eliteseriens 16. runde står for tur og hele 14 av sesongens 16 lag skal ut i ilden denne helgen. Første avspark er kl. 16.00 lørdag når tabelltreer Bodø/Glimt reiser til Aalesund og Color Line Stadion. 

MØTES IGJEN: Lørdag møtes Aalesund og Bodø/Glimt for andre gang i sesongens Eliteserie.NTB
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:25. juli 2022Endret:3. januar 2023

Sesongens Eliteserie er i disse dager halvveis og drøye tre måneder gjenstår av sesongen. Molde har vært i toppen hele sesongen, mens Bodø/Glimt spiller i toppen her og i kvalifiseringen til Europas største fotballturneringer. Denne helgen spiller begge lagene hver sin kamp nummer 16 for sesongen.

Avspark i kampen mellom Aalesund og Bodø/Glimt lørdag er startskuddet for Eliteseriens 16. runde. Utover kvelden skal ytterligere fire kamper spilles mellom lag i midtre del av tabellen. Søndag spilles rundens to siste kamper. Molde tar imot Strømsgodset hjemme på Aker stadion, samtidig som Lillestrøm spiller mot Sarpsborg 08 på Sarpsborg st KG.

Mesterliga-aktuelle Bodø/Glimt reiser til Aalesund

Aalesund kommer fra to uavgjorte kamper, mens Bodø/Glimt har vunnet sine tre siste kamper i Eliteserien og klatret opp til tredjeplass på tabellen. For drøyt en måned siden møttes de to lagene på Aspmyra. Da vant bodøværingene 2 - 0 på hjemmebane. 

Hittil i sesongen har Aalesund spilt sine beste kamper på hjemmebane og har bare et tap der. Bodø/Glimt har tapt og vunnet nesten like mange ganger på bortebane. I troppen til Bodø/Glimt er også sesongens toppscorer i Eliteserien. Amahl Pellegrino har spilt 13 kamper denne sesongen og scoret 13 mål, i snitt et mål per kamp. 

Bodø/Glimt er favoritter på Oddsen. I skrivende stund er det 1.72 på seier til bodøværingene, mens den er 4.10 både på uavgjort og på seier til Aalesund. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Serieleder Molde tar imot Strømsgodset

Molde har vært med helt i tabelltoppen siden årets sesongstart. Med 36 poeng troner de øverst på tabellen, med en kamp mer spilt enn tabelltoer Lillestrøm. Molde har ikke tapt på hjemmebane siden starten av mai, noe som for øvrig også er moldensernes siste tap. 

Strømsgodset kommer fra to uavgjorte kamper og ligger på 6. plass på tabellen. Drammenslaget har likevel kun to seiere på bortebane denne sesongen og vunnet nesten like mange kamper som de har tapt. 

Molde er storfavoritter på Oddsen. I skrivende stund er det 1.38 på seier til moldenserne, 5.40 på uavgjort, mens den er 6.30 på seier til Strømsgodset.

Lørdag: 

Søndag:

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler