sportfremside

Eliteserien i kveld: Klassiker på Lerkendal og bunnoppgjør i Molde

Kjetil Rekdal og Rosenborg får besøk av Brann, mens «slaget om Møre og Romsdal» er en ren bunnkamp.

STOROPPGJØR: Kjetil Rekdal og Rosenborg er ett poeng bak Brann før lagene barker sammen på Lerkendal onsdag.Foto: Svein Ove Ekornesvåg/NTB
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:1. mai 2023Endret:3. mai 2023

Onsdag er det storkamp på Lerkendal når Rosenborg får besøk av Brann. Trønderne står med én seier og tre uavgjort på fire kamper. Søndag var Kjetil Rekdal & Co. i Skien og spilte 0-0 mot Odd.

Brann ligger på fjerdeplass med to seire, én uavgjort og ett tap. Bergenserne kommer fra 2-2 mot serieleder Bodø/Glimt i helgen. Brann ledet 2-0 etter scoringer av Bård Finne og Niklas Wassberg, men to fulltreffere av Amahl Pellegrino i andreomgang gjorde at det ble poengdeling på Aspmyra.

I skrivende stund er det Brann som er favoritter på oddsen onsdag. Det er 2,20 på Brann-seier, 3,60 på uavgjort og 2,95 på Rosenborg. (Husk at oddsen kan endre seg helt frem til kampstart).

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Null poeng

Nestjumbo Molde får besøk av tabelljumbo Aalesund. Begge lagene står uten seier på de fire første kampene. Verst er ståa hos nyopprykkede Aalesund som har åpnet sesongen med fire strake tap.

Molde har åpnet sesongen med én uavgjort og tre tap. Søndag tapte moldenserne 3-2 hjemme mot Stabæk.

Molde og onsdagens motstander Aalesund står begge med null poeng etter fire serierunder.

Aalesund står som eneste lag også med null scoringer. Søndag tapte sunnmøringene 4-0 borte mot Sandefjord.

Molde er storfavoritter på oddsen. Det er 1,23 på Molde-seier, 6,40 på uavgjort og 10,00 på at Aalesund skal stikke av med alle poengene.

Glimter Odd til?

Onsdagens tredje kamp er serieleder Bodø/Glimt mot Odd. Nordlendingene er favoritter på oddsen. Det er 1,30 på Glimt-seier, 5,80 på uavgjort og 7,80 på seier til Odd.

Bodø/Glimt står med tre seire og én uavgjort etter fire matcher, mens Odd har tre uavgjort og én seier. Skiens-klubben er det eneste laget som står med null baklengs – og kommer som nevnt fra poengdeling mot Rosenborg søndag.

Onsdagens kamper i Eliteserien:

Molde – Aalesund kl. 18.00

Bodø/Glimt – Odd kl. 18.00

Rosenborg – Brann kl. 18.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler