oddsenfantasy

Engelsk ligacup: Liverpool er nærmest den siste finalebilletten

Fulham ledet til pause, men tapte med ett mål da de møtte Liverpool for to uker siden. Onsdag møtes de igjen, der sammenlagtvinneren er klar for finalen i den engelske ligacupen.

KLARE FOR FINALE: Sammenlagtvinnerne etter de to semifinalene er klare for finalen i den engelske ligacupen, Carabao Cup.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:23. januar 2024Endret:24. januar 2024

Denne uken fortsetter den engelske ligacupen, der fire lag skal reduseres til to og dermed er klare for finale.

Middlesbrough og Liverpool gikk seirende ut av hver sin semifinale for to uker siden og har begge en ettmålsledelse før returoppgjøret denne uken.

Sammenlagtvinnerne fra hver av de to semifinalene, møtes i ligacupfinalen på Wembley Stadium søndag 25. februar.

Chelsea slo Middlesbrough tirsdag kveld og er allerede klare for finale.

Fulham og Liverpool kjemper om den siste finalebilletten.

Onsdag 21.00: Fulham - Liverpool kl. 21.00

Tre år uten seier mot Liverpool

Fulham og Liverpool har møttes ni ganger de siste ti årene. Liverpool har vunnet seks av oppgjørene, deriblant de tre siste.

Forrige gang Fulham gikk seirende ut av en kamp mot Liverpool var i mars 2021. Da vant de 0-1 borte på Anfield.

Siden da har et av oppgjørene mellom de to endt uavgjort og 2-2.

Snudde til seier

Til tross for at det er tre år siden Fulham sist gikk seirende ut av en kamp mot Liverpool, sparte de ikke på kruttet i den første av de to semifinale-kampene.

Etter 19 minutter scoret Willian kampens første mål for gjestene, som også var stillingen til pause. Drøyt 20 minutter ut i andreomgang scoret Liverpool sitt første mål for kvelden, før de tre minutter senere gikk opp i ledelsen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Overlegen ligaleder

Liverpool troner øverst på tabellen i Premier League etter 14 seiere, seks uavgjort og kun ett tap på 21 kamper. Det gjør de til det laget med færrest tap i ligaen.

De siste fem kampene har endt med seier til Liverpool. Forrige tap kom i Europa League mot Royale Union i midten av desember.

I helgen vant den engelske ligalederen 4-0 borte mot Bournemouth og økte forspranget på tabelltoppen, der de nå har fem poeng ned til regjerende seriemester Manchester City.

Avsluttet året med storseier

Fulham har tapt ytterligere en kamp siden tapet mot Liverpool i ligacupens første semifinalekamp. Mot Chelsea tapte Fulham mot vertene, som scoret kampens eneste mål på straffespark.

På tabellen i Premier League ligger Fulham på 13. plass etter sju seiere, tre uavgjort og elleve tap.

Fulham har tapt tre av sine siste fem kamper. På nyttårsaften avsluttet de året med en prestisjefylt seier, da de slo de Arsenal 2-1 hjemme på Craven Cottage.

Siste semifinale i ligacupen

Tirsdag

Chelsea - Middlesbrough kl. 21.00

Onsdag

Fulham - Liverpool kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler