eurojackpot

Eurojackpot: Ca. 297 millioner i førstepremiepotten fredag

Førstepremiepotten i Eurojackpot vokser seg stadig større. Får noen en skikkelig million-overraskelse på fredag - og hvor havner den nasjonale tilleggspremien?

NÆRMER SEG 300: Førstepremiepotten i Eurojackpot nærmer seg 300 millioner kroner.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:3. august 2022Endret:3. januar 2023

Førstepremien i Eurojackpot har stått urørt siden en dansk spiller var alene om å gjette 5 + 2 riktige for snart to uker siden. Førstepremiepotten fortsetter dermed å legge på seg til neste trekning fredag og blir på ca. 297 millioner kroner. 

Andrepremien gikk tirsdag til en spansk og en tysk spiller som begge kunne glede seg over ca. 4,6 millioner kroner hver. Dette til tross: Det blir ca. 20 millioner kroner i andrepremiepotten til neste trekning. 

Den nasjonale tilleggspremien gikk til andelsbank

Hver Eurojackpot-trekning trekkes det også en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag som vinner en nasjonal tilleggspremie på 1 million kroner. Tirsdag ble den nasjonale millionen vunnet av en norsk andelsbank.

En av de som da kunne glede seg over å få kontoen fylt opp var en mann i 50-årene fra Svelvik i Drammen.

- Ringer du fra Norsk Tipping? spurte mannen glad da han svarte på telefonen tirsdag kveld.

Ikke nok med at drammenseren var en av de heldige som fikk en bit av den nasjonale millionen; han hadde nemlig også levert to kuponger i den samme andelsbanken, noe som resulterte i dobbel premie til mannen.

- Oi oi oi. Har jeg vunnet 200 000 kroner? humret mannen lattermild.

Mannen har ingen store planer for premien og ville spare det meste av pengene til pensjonisttilværelsen.

LES MER: Slik fungerer Andelsbank i EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fast spiller? Du kan abonnere på Eurojackpot

Visste du at du kan abonnere på Eurojackpot? Da glemmer man ikke å levere den faste eller tilfeldige rekka. Verdt å sjekke ut dersom man uansett leverer fast. Slik går du frem for å legge inn abonnement på Eurojackpot.

Nye muligheter hver tirsdag og fredag

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 5. august. Førstepremiepotten blir som nevnt på ca. 297 millioner kroner, mens andrepremiepotten vil ligge på ca. 20 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler