eurojackpot

Voksne premiepotter i første trekning etter milliardsmellen

Førstepremiepotten i Eurojackpot er tilbake på start etter at en tysker vant svimlende 1,23 milliarder kroner tirsdag. Fredagens førstepremiepott er uansett god størrelse og er på ca. 102 millioner kroner.

MILLION-TELEFON: Dersom du fredag får en telefon fra nummeret 625 60 000, kan det være gode nyheter og store premier i vente.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:9. november 2022Endret:4. januar 2023

En tysk spiller fikk tirsdag en kveld ganske utenom det vanlige. Tyskeren var alene om å prikke inn 5+2 rette og kan glede seg over at kontoen snart fylles opp med utrolige 1 233 540 000 kroner. Den største premieutbetalingen i Eurojackpot noensinne.

Samtidig kunne hele 17 spillere - 14 tyskere, én danske, en ungarsk og en polsk spiller, juble etter at de delte andrepremiepotten og vant 12,4 millioner kroner hver.

Her til lands ble det ingen store million-utbetalinger, men en mann i 30-årene fra Stavanger i Rogaland kunne likevel avslutte kvelden som Eurojackpot-millionær - han stakk nemlig av med den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Vant den nasjonale millionen: - En positiv overraskelse

Den ferske millionvinneren var alene hjemme da han mottok Telefonen fra Hamar.

– Tusen takk! Det var jo meget bra, humret den sindige siddisen da Norsk Tipping ringte for å gratulere.

– En million er jo helt sykt ... Det var en positiv overraskelse.

På spørsmål om det er noen andre som også kommer til å bli glade, svarte mannen lurt:

– Vi får se om jeg sier det til samboeren. Neida, hun kommer nok til å bli veldig fornøyd.

Videre kunne Stavanger-mannen fortelle at premien skulle gå til nedbetaling av lån.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Snart to måneder siden forrige norske storvinner

Det er to måneder siden vi hadde en stor Eurojackpot-premie her til lands. 16. september i år var en nordmann alene om å prikke inn 5+1 rette vant dermed hele andrepremiepotten på 24 033 425 kroner alene. 

Da Norsk Tipping kom i kontakt med mannen på trekningskvelden, var han både sjokkert og litt ordknapp.

- Nå er jeg helt nummen. Jeg tror ikke jeg klarer å få sove i natt nå, sa mannen, som ikke hadde sjekket kupongen sin aller fått med seg at han hadde vunnet, før Norsk Tipping ringte.

- Dette må jeg la synke inn. Kanskje jeg forstår hva som har skjedd i morgen, sa den da nybakte Eurojackpot-millionæren.

Fredagspottene

Fredag 11. november er det nye sjanser i spillet med de virkelig store pottene. Førstepremien vil ligge på ca. 102 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 47 millioner kroner. I tillegg er er det som vanlig nasjonal trekning, hvor en tilfeldig norsk spiller med gyldig kupong trekkes ut. Premien er 1 million kroner.  

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler