eurojackpotvinnerhistoriefremside

Eurojackpot: Tysk spiller vant 757 millioner kroner

En heldig spiller fra Tyskland tok hele førstepremien i Eurojackpot tirsdag 19. september. Det vil si at førstepremiepotten starter på bunn med ca. 114 millioner kroner på fredag.

TYSK JUBEL: Nok en gang var det en tysk spiller som tok førstepremien i Eurojackpot.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:19. september 2023Endret:20. september 2023

En heldig spiller fra Tyskland var altså alene om å ha 5+2 rette i Eurojackpot. Det resulterte i en premie på 757 803 375 kroner.

I tillegg til vinner av førstepremie var det hele 18 spillere som delte andrepremien. 16 av disse var også fra Tyskland, samt en danske og en fra Nederland.

Hver tirsdag og fredag er det også 1 million kroner som skal deles ut til en tilfeldig norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag. Denne gangen var det en andelsbank som delte millionpremien.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Norsk andelsbank delte 1 million

Den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner gikk til en andelsbank bestående av 10 personer, som dermed vant 100 000 kroner hver:

 • Mann fra Moss i Viken.

 • Mann fra Drammen i Viken.

 • Kvinne fra Sula i Møre og Romsdal.

 • Mann fra Bjørnafjorden i Vestland

 • Mann fra Leknes i Nordland

 • Mann fra Sortland i Nordland

 • Mann fra Ranheim i Trøndelag

 • Mann fra Oslo i Viken

 • Kvinne fra Fenstad i Viken

 • Mann fra Bergen i Vestland

Eurojackpot
19. september 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hva er andelsbank?

Andelsbank gir Eurojackpot-spillere muligheten til å spille systemspill sammen med andre spillere. For hver andel man kjøper betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst.

Man kan kjøpe så mange andeler man ønsker.

Når man deltar i større systemspill, øker sjansen for å få en eller flere premier ettersom systemer dekker flere kombinasjoner av tall.

Ca. 114 mill. på fredag

Allerede fredag 22. september kjører vi i gang med ny Eurojackpot-trekning. Siden potten gikk denne tirsdagen, ligger det ca. 114 millioner kroner i førstepremiepotten. Andrepremiepotten er på ca. 19 millioner kroner.

Som alltid trekker vi også en norsk spiller, andelsbank eller et andelslag som vinner premien på 1 million kroner i den nasjonale tilleggstrekningen. Vinneren trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Eurojackpot hos Norsk Tipping innen spillefristen samme kveld.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

 • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

 • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler