eurojackpotfremside

Eurojackpot: Nå kan du vinne ca. 148 mill.

I Eurojackpot trekkes det alltid en spiller eller et andelslag som vinner 1 million kroner. Er du skikkelig heldig kan du vinne ca. 148 millioner kroner på tirsdag.

TELEFONEN FRA HAMAR: Alle som vinner en milliongevinst hos Norsk Tipping vil få en telefon fra Hamar.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:25. september 2023

Tirsdag 19. September var det en tysk spiller som stakk av med førstepremien på 757 millioner kroner. Førstepremiepotten har nå fått en uke å vokse på og vil være på ca. 148 millioner kroner til trekningen tirsdag 26. september.

Fredag 22. september var en spennende kveld for en kvinne fra Karlsøy i Troms som fikk en tredjepremie og vant 2 041 580 kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Jublet over millionpremie

– Hva? Har jeg vunnet over 2 millioner? Woohoo! ropte kvinnen da vi serverte henne vinnerbudskapet samme kveld.

– Tusen takk, jeg er litt sjokkert, men dette var kjempegøy. Jeg kommer ikke til å få sove i kveld, lo den ferske tredjepremievinneren.

Samme kveld delte også en andelsbank den nasjonale tilleggspremien på 1 million. Alle de ti spillerne som hadde en andel vant dermed 100 000 kroner hver.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hva er andelsbank?

Andelsbank gir Eurojackpot-spillere muligheten til å spille systemspill sammen med andre spillere. For hver andel man kjøper betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst.

Man kan kjøpe så mange andeler man ønsker.

Når man deltar i større systemspill, øker sjansen for å få en eller flere premier ettersom systemer dekker flere kombinasjoner av tall.

Vi har telefonen klar

Dersom du har levert en Eurojackpot-kupong innen tirsdag kl. 19, er det en ørliten sjanse for at du får en Telefon fra Hamar samme kveld. La oss understreke «liten» – det skal nemlig ekstremt mye til for å klare alle 5+2 rette i Eurojackpot.

Førstepremiepotten er som nevnt på ca. 148 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca12 millioner kroner.

Hver tirsdag og fredag drar vi også i gang en nasjonal tilleggstrekning hvor det trekkes én tilfeldig vinner blant alle som har spilt Eurojackpot her til lands. Du trenger med andre ord ikke ha noen av tallene rett og likevel vinne 1 million kroner.

Hvem vet, kanskje snakkes vi tirsdag kveld?

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler