eurojackpot

Eurojackpot: Ca. 264 mill. i 1. premiepotten

Ingen tok 1. premiepotten på tirsdag, og den fortsetter dermed å vokse: På fredag ligger det ca. 264 millioner kroner i potten for den eller de som klarer 5+2 rette. Som vanlig deles det også ut 1 million kroner til en norsk spiller, andelsbank eller et andelslag.

GRUNN TIL Å FESTE: Skulle man ha skikkelig flaks i Eurojackpot, kan det bli mer enn én grunn til å ønske fredag velkommen.
Norsk Tipping
Publisert:8. juni 2022Endret:3. januar 2023

Sommeren er i gang, men Eurojackpot tar aldri ferie. 1. premiepotten stiger jevnt og trutt, og venter på at heldige spillere i inn- og utland skal klare å gjette seg til riktig rekke. Kanskje vil en norsk spiller gå sommeren i møte med litt ekstra på konto? Det ble i alle fall tilfellet for forrige ukes nasjonale vinner.

Vant den norske millionen: – Nå blir det full tank

Under sommerens andre Eurojackpot-trekning 7. juni var det ingen som klarte å få hull på 1. premiepotten, men en tysk og en dansk spiller delte 2. premiepotten og vant 3,7 millioner kroner hver. En norsk vinner fikk vi likevel: den nasjonale vinneren ble som vanlig trukket. Han beskrev seg selv som "blek, men fattet" da han fikk beskjeden om at han vunnet 1 million kroner, men var likevel rask med å foreslå hva han skal bruke premiepengene på.

– Nå kan jeg unne meg å fylle opp drivstofftanken i morgen tidlig. Kanskje jeg til og med skal ta meg råd til å fylle opp tankene på begge bilene.

Lunbyingen spøkte med at han var usikker på om det er igjen noe av premien etter at drivstofftankene var fylt, men la til at han nok skulle unne seg noe godt også for å feire.

– Jeg er veldig fornøyd. Nå begynner det virkelig å synke inn her!

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fredagens potter

Fredag 10. juni vil 1. premiepotten ligge på ca. 264 millioner kroner, mens 2. premiepotten vil ligge på ca. 17 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler