eurojackpot

Eurojackpot julaften: Ca. 101 millioner i 1. premiepotten

Takket være den nasjonale tilleggspremien, blir det etter all sannsynlighet én norsk spiller som blir Eurojackpot-millionær julaften 2020.

ALLTID GOD NYTT: Dersom det ringer fra 625 60 000 i helgen, er det ingen grunn til ikke å la samtalen gå til svareren. Da er det Norsk Tippings vinnertelefon som er på ferde.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:22. desember 2021Endret:3. januar 2023

Fredager betyr Eurojackpot, og årets nest siste trekning er like rundt hjørnet. Den havner i år på selveste julaften. Skulle noen være så heldige å prikke inn nok rette tall, vil det trolig bli en jul helt uten like–og som alltid er det 1 million norske kroner som uansett skal deles ut i nasjonal tilleggspremie til en heldig spiller eller andelsbank.

Tysk 1. premievinner – norsk 2. premie

1. premiepotten i sin helhet gikk til Tyskland 17. desember. Det ble imidlertid litt å juble over her hjemme også: sammen med 3 andre spillere fra Danmark, Kroatia og igjen Tyskland, snappet en heldig mann fra Bergen til seg en bit av 2. premien. Han endte opp med en premiesum på 13,5 millioner kroner.  – Nei, dette er helt utrolig. Å faktisk vinne i Eurojackpot kunne jeg aldri forestilt meg, utbrøt han sjokkert da Telefonen fra Hamar ringte. – Nå er det mange barn og barnebarn som blir glade! Noen umiddelbare planer for premien hadde ikke den heldige fra Bergen, som nå ville bruke resten av førjulstiden på å rådføre seg med blant annet familien.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les mer: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer – Jeg vet knapt hva jeg skal tenke. For en utrolig overraskelse. Nå skal jeg puste litt og få i meg noe vann før jeg ringer barna, avslutter han humrende.
Vinneren fra Bergen har takket ja til økonomisk og juridisk veiledning i tiden framover. Det er advokatfirmaet Brækhus som bistår Norsk Tipping som en nøytral part.

Julepottene

Fredag 24. desember er 1. premiepotten anslått å ligge på ca. 101 millioner norske kroner. 2. premiepotten vil ligge på ca. 29 millioner kroner. 

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler