eurojackpot

Eurojackpot i kveld: Førstepremiepotten har lagt på seg

Fredag var det ingen som hadde 5 + 2 rette i Eurojackpot. Det betyr at kveldens førstepremiepott vil være på ca. 164 millioner kroner.

ØKER: Førstepremiepotten i Eurojackpot er på ca. 164 millioner kroner i kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:12. november 2022Endret:4. januar 2023

I kveld er det én uke siden en tysker sopte inn hele førstepremiepotten på 1,23 milliarder kroner. 

Les mer: Der røyk milliarden

Fredag var det ingen spillere som hadde 5 + 2 rette. Tre spillere (alle fra Tyskland) hadde 5 + 1 rette og vant 3,8 millioner kroner, mens fem spillere (to tyske, en dansk og en nederlandsk) hadde 5 + 0 og vant 3,6 millioner kroner. 

Skal betale boliglån

I tillegg fikk vi en norsk millionvinner. Hun stakk av med den nasjonale premien på 1 million kroner. Det var en kvinne fra Bergen. Først trodde hun ikke det var sant at hun var blitt millionær, men det gikk etter hvert opp for henne.

– Jeg tror nok jeg kommer til å bruke pengene til å betale ned boliglånet, kommenterte bergenskvinnen

LES MER: Slik fungerer andelsbank i EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fast spiller? Du kan abonnere på Eurojackpot

Visste du at du kan abonnere på Eurojackpot? Da glemmer man ikke å levere den faste eller tilfeldige rekka. Verdt å sjekke ut dersom man uansett leverer fast. Slik går du frem for å legge inn abonnement på Eurojackpot.

Nye muligheter tirsdag

Neste trekning i Eurojackpot er tirsdag. Førstepremiepotten blir som nevnt på ca. 164 millioner kroner, mens andrepremiepotten vil ligge på ca. 40 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler